vesodimov Публикувано Март 10, 2007 Report Share Публикувано Март 10, 2007 Въртят се в главата ми някои мисли и затова реших да се консултирам. В момента не съм в реално IP. Но скоро може и да получа такова. Желанието ми е да пробвам да направя сайт и форум, но да са на собствения компютър. Като му дойде времето ще ви помоля за подробно обяснение по проблемите, но в момента питам: ако си направя сайт и форум на моята си машина какъв ще бъде пътят до тях за останалите потребители ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2007 Report Share Публикувано Март 10, 2007 Пътят до тях ще е с IP адреса ти. Друг вариант е да си регистрираш акаунт в някой сървър като www.no-ip.com или www.dyndns.com, които да пренасочват заявките към твоето IP. Същото е, само дето се ползва име, а не цифри, които може да е по-лесно за запомняне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 10, 2007 Author Report Share Публикувано Март 10, 2007 (Редактиран) Май трябваше да се замисля преди да питам. страницата е index.xtml а форумът index.php. И даването на линк към тях е ясно. Иначе това с www.no-ip.com или www.dyndns.com ми харесва.А какво трябва предварително да инсталирам, че да мога да инсталирам форум на компютъра си ? Наясно съм, че като нямам реално IP форумът ще се вижда само от локалната ми мрежа. Въпреки това. Редактиран Март 10, 2007 от vesodimov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Във фоума има подобна тема - ето, надявам са да помогне. Ако нещо не ти е ясно питай, макар, че аз не успях много да се справя - като слагах XAMPP, апачето ми даваше проблем, че ми е зает порта... Ама има много по - разбиращи от мен, ще има кой да помогне . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Мисля, че можеше в настройките на Apache-то да се смени порта, ама не помня точно къде беше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Това става в :apache/conf/httpd.conf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост