vesodimov Публикувано Март 6, 2007 Report Share Публикувано Март 6, 2007 Привет на всички.Решил съм да си навържа няколко песни посветени на анти - спин кампанията. Имам нужда от предложения. Аз лично се сещам за Коцето Калки - Бавно умираш и БТР - Спасение. Вие сещате ли се за друга песен на тази тематика ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 7, 2007 Report Share Публикувано Март 7, 2007 Бих предложия някоя друга песен на Queen, например "Who wants to live forever" випреки че това е много тривиално за анти-спин. Не знам дали не бъркам, но БТР - Спасение е на тематика анти-дрога... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Март 7, 2007 Report Share Публикувано Март 7, 2007 Не знам дали не бъркам, но БТР - Спасение е на тематика анти-дрога...Не, не бъркаш.. но пък е известно че при употреба на наркотици и общи спринцовки също има риск от зараза, така че песента върви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 7, 2007 Author Report Share Публикувано Март 7, 2007 (Редактиран) Всъщност и двете сте прави. От вълнение, че след десет годишно търсене намерих песента на Коцето и не съм се изразил правилно. Идеята е анти - спин и анти - дрога. Благодаря ви за уточнението. Приемам още предложения. По възможност български. Редактиран Март 7, 2007 от vesodimov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост