lampionov Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 (Редактиран) Здравейте нов съм и това ми е първия пост тук.! Това което ме вълнува е, как да си изкарам любимия видеоклип от едно двуслойно ДВД, където от 24 парчета, само едно става другото е пълнеж . Не знам дали нарушавам правилата ако кажа, че в SAB.BZ Metallica - The Videos 1989-2004 [Full DVD] 7,35 gb . Силно съм впечатлен от начина на звучене на старите парчета на групата от времето, когато се свиреше истински ( с музикални инструменти ) а не на компютри. Редактиран Март 5, 2007 от Milen genchev Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 6, 2007 Report Share Публикувано Март 6, 2007 Привет. Можеш да погледнеш тази тема като за начало - Компресиране на DVD дискове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lampionov Публикувано Март 12, 2007 Author Report Share Публикувано Март 12, 2007 (Редактиран) Привет. Можеш да погледнеш тази тема като за начало - Компресиране на DVD дискове Задачата на пръв поглед не е особено лесна . Тук не говорим за компресия в каквато и да е форма. От общо 21 клипа искам да си оставя 2-3 и останалото да го изтрия. С гардиан кнот мога да направя цял филм в ави и после да режа но звука се компресира до мп3 и ми разваля удоволствието от слушането. Толкова ли е трудно да се изкара клип без да се обработва. Пробвах на xilisoft i dvd fab , dvd rebuilder е не можах да изкарам клип . Струва ми се че двуслойния файл е грешно качен в нета или има силна защита. Двд шринк бучи , двд фаб бучи нещо .Колко елементарно било със платения софтуер тоест с двд фаб платиниум не става но с безплатната двд фаб декриптер е просто удоволствие !!! http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=497 Редактиран Март 12, 2007 от Milen genchev Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост