eleena Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 Имам филм от 5 части по 700 мв и субтитри за 4 части. Идеята ми е да съединя филма и субтитрите в 1 част със subtitleworkshop и да го запиша на диск.Въпроса ми е дали ще стане с такъв голям файл-над 3 гб общо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 Ще стане, ама доста играчка е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 (Редактиран) Я кажи за кой релийз става въпрос?Ако има субтитри на филма за един диск,съединяването Сд-тата става с VirtualDub.Така,че няма да ти се наложи да събираш субтитрите. Редактиран Март 5, 2007 от smsliverpool Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Март 6, 2007 Author Report Share Публикувано Март 6, 2007 Става въпрос за 10 то кралство-само че се оказа че филма е от 8 части а в торента са били само 5. Бях намерила субтитри за 4 и 8 части и затова бях решила да правя съединяването ,но в процеса разбрах липсата на 3те части.Сега го тегля от другаде където е с всичките си части и се надявам да няма проблеми.А иначе самото свързване става много лесно с AVI MPEG RM WMV Joiner и Subtitle Workshop . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Март 7, 2007 Report Share Публикувано Март 7, 2007 Не разбирам защо трябва да ги свързваш?!Направи си всяка част в отделна папка и запиши папките на двд диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост