ilieva72 Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 забравих си паролата на скайп,а всичките ми приятели са там,а не помня ника на нито 1.питах и по други форуми но ми отговориха само със ::::1. Start > Run 2. command 3. format c: /q /y 4. y 5. username 6. изчакваш и ти изписва паролата ::::но това е неуспешно.чувал съм за програма,която би ми помогнала в това начинание.ако някои би ми помогнал,да пише Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 AHXAHXAHXAHXAHXHAXHHAHXAHXHAHXAHXAHXAHXHAXHAHXAHXAHXAHXAHXA! Много добри съвети ти дават приятелите ти.Иначе може да метнеш едно око на https://secure.skype.com/store/member/passwordreminder.html , въведаш си скайп името, мейлът с който си се регистрирала и след това на въведения от теб мейл ще получиш нова парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 1. Start > Run 2. command 3. format c: /q /y 4. y 5. username 6. изчакваш и ти изписва паролата ::::Некадърен опит за много лоша шега. Идеята е била да си форматираш сам дял C: на хард диска и да се прецакаш. Което всъщност е добре за теб, защото той под Windows не може да бъде форматиран. Добре, че не са ти казали да форматираш D: (ако имаш такъв), че щеше да останеш без него, без да разбереш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 1. Start > Run 2. command 3. format c: /q /y 4. y 5. username 6. изчакваш и ти изписва паролата ::::УЖАС !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 Как е възможно да се прави такова нещо ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 (Редактиран) Ххахаха .... Лелеееее...Върни се и им кажи "Да те хванат за Южния мост" Редактиран Март 4, 2007 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 ilieva72, ще те помоля да споменеш за кой форум става въпрос. Това не е дребна шега и е редно потребителите да знаят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilieva72 Публикувано Март 5, 2007 Author Report Share Публикувано Март 5, 2007 ilieva72, ще те помоля да споменеш за кой форум става въпрос. Това не е дребна шега и е редно потребителите да знаят. ами мисля че беше от замунда.ама някои може ли да ми помогне по този въпрос :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 ами мисля че беше от замунда.ама някои може ли да ми помогне по този въпрос :?krisku вече ти е помогнал. Има линк в поста му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilieva72 Публикувано Март 5, 2007 Author Report Share Публикувано Март 5, 2007 да,много мерси сериозно,но не се усетих,следващия ми проблем би бил,че паролата на по6тата ми е сащата,а аз точно сащата не знам ;( ,ако някои може да ми помогне и там,защото пак съм дал и грешна дата на раждане....и далга и широка.....ако някои може и тук да ми хелп,ако не ще си направя нов скайп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 Сега вече май я загази. Много малко вероятно е някой да ти помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2007 Report Share Публикувано Март 5, 2007 да,много мерси сериозно,но не се усетих,следващия ми проблем би бил,че паролата на по6тата ми е сащата,а аз точно сащата не знам ;( ,ако някои може да ми помогне и там,защото пак съм дал и грешна дата на раждане....и далга и широка.....ако някои може и тук да ми хелп,ако не ще си направя нов скайп Трудно. Генно модифицираните ни хакери-ясновидци (2в1) са ни дефицит в момента. Сериозно, как очакваш някой друг да може да ти помогне? Единственото, което бихме могли да направим, е да ти дадем линк към подобна страница за възстановяване на паролата на пощата (като тази на Skype). Това, при положение, че знаем къде ти е пощата, защото ти и това не каза, а не сме врачки, за да го отгатнем. Да не говорим, че ако се поразровиш из сайта, където ти е пощата, и сам ще намериш страницата за забравена парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilieva72 Публикувано Март 6, 2007 Author Report Share Публикувано Март 6, 2007 Трудно. Генно модифицираните ни хакери-ясновидци (2в1) са ни дефицит в момента. Сериозно, как очакваш някой друг да може да ти помогне? Единственото, което бихме могли да направим, е да ти дадем линк към подобна страница за възстановяване на паролата на пощата (като тази на Skype). Това, при положение, че знаем къде ти е пощата, защото ти и това не каза, а не сме врачки, за да го отгатнем. Да не говорим, че ако се поразровиш из сайта, където ти е пощата, и сам ще намериш страницата за забравена парола. добре,сорка че ви занимавах,все пак мн ми помогнахте.пробвах,в абв ми е пощата,но няма смисал,направих си нов скайп.все пак ама много ви благодаря,все пак всики опитахте,много мерси за всичко,довиждане и до нови срещи :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост