emz Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Задачата ми е да инсталирам Windows на нов PATA Hitachi твърд диск. Диска ще се ползва на друг компютър обаче. Мисля, че ако инсталирам Windows на диска, като останалия хардуер е не този на който ще работи след това Windows-а , като се пренесе на новия компютър няма да тръгне. Прав ли съм ? Ще перефразирам . Стар компютър + нов хард диск и Windows на него (свързан като Master, иначе на друг диск си имам друг Windows) , след това диска отива на друг компютър. Ще тръгне ли Windows-a ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Той Windows ще тръгне, но някак се обезсмисля начинанието да се инсталират драйверите първоначално. Каква е причината да се прибягва до подобни мерки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Март 2, 2007 Author Report Share Публикувано Март 2, 2007 Ами оставиха ми само диска, вместо целият компютър . Но май ще им кажа да го донесат. И все пак при различен процесор и дъно сигурен ли си , че ще тръгне Windows-a ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Процесорът е без значение. Виж за дъното зависи. По принцип би трябвало да тръгне, но е по-добре да се инсталира както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 3, 2007 Report Share Публикувано Март 3, 2007 Аз съм правил подобна гимнастика и нямах проблеми. Само дето чаках около 1 час да си ъпдейтне драйверите и да си сложи нови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Март 3, 2007 Author Report Share Публикувано Март 3, 2007 Мда, в крайна сметка го направих с другия компютър, не ми се губеше време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост