Destiny Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Идеята не е лоша, но липсва биполярен протонен конектор. Без него масивната хипернамотката ще се окаже без неутрално магнитно поле. А и свръхсветлинният мултиапликационнен кристал няма да извади полза от мегафазови бластери.Виж сега, има резон в думите ти, но все пак имаш доста предимства като мултиплексиране на данни и глас, комутиране... представи си свързване на гласови канали и канали за данни от преносната среда от и към общия цифров поток. Това си е голяма работа!!!Освен всичко устройството работи и като концентратор, можеш да си поддържаш протоколите V5.1 и V5.2, като той директно си се интегрира с останалите функции.Според мен трябва да действаш!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Ъ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Ъ? Другия път Миленски ела за БЪ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Аз не страдам от никакво раздвоение!Преди малко прекият ми началник ме забелязал да излизам едновременно от тоалетната и от сградата на фирмата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Аз не страдам от никакво раздвоение!Преди малко прекият ми началник ме забелязал да излизам едновременно от тоалетната и от сградата на фирмата! Незнам на кой от вас двамата дадох 1,000 лева назаем, но си ги искам обратно.П.П. Въпрос - Абе тарикат, ти много хитър начин си измислил да получаваш 2 заплати или двамата се водите на един щат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Хайде, хайде, който както се уреди. Ти се какво, като не си се усетил първи и завиждаш нещо, а??!?!?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Виж сега, има резон в думите ти, но все пак имаш доста предимства като мултиплексиране на данни и глас, комутиране... представи си свързване на гласови канали и канали за данни от преносната среда от и към общия цифров поток. Това си е голяма работа!!!Освен всичко устройството работи и като концентратор, можеш да си поддържаш протоколите V5.1 и V5.2, като той директно си се интегрира с останалите функции.Според мен трябва да действаш!! Ще го обмисля със сигурност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 ааааааааааааааааааааааааааа тука е станала някаква грешкаааа!Аз си мислех че днеска е първи април, пък то било първи март!Мире, имам една молба:Пратих едно момче от един цветарски магазин да ти подари по случай рождения ти ден - букет от рози.Та като позвъни на вратата, недей да му отваряш. Моля те!Обичам Те! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Ако позвънят на твоятата врата три момчета без вратове....БЯГАЙ...ако успееш... Стискам ти палци Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Мислех ви за по- сериозни. Май съм сгрешил. Мога да си представя след 1 мсец на 1 Април какво ще става .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 WTF!?Вие продължавате .. да не стане и аз жертва на ваште дейности, че Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 WTF!? Юххуху, много готино! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 (Редактиран) Мога да си представя след 1 мсец на 1 Април какво ще става ....Малее на 1-ви Април не ми се мисли Толкова смях, че направо не знам кой кого е Редактиран Март 1, 2007 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Толкова смях, че направо не знам кой кого е Хххаха, точно като за "бисерната" тема.Казва се "кой кой е", а не "кой кого е"... поне не в този случай! "Кой кого е" е подходящо за други теми.. и разговори: "Кой кого е... уважил", "Кой кого е... почерпил", "Кой кого е пре-скочил" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Лелеееее! То бива, то може, ама чак и клониране на родния ни админ! http://img236.imageshack.us/img236/2088/24071059bn4.jpgСега ще трябва да множим и Мирето. Ех, не я оставихте на мира бре! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост