Vanina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Ахахаха и върлини има тука :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Клонинга продължава -ВТОРИ СЕЗОН- 2 серия, 52 част Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Много ти е як ника Имаме си Горски, ТрактУристи а мушмороци ще има ли!? хахаха И твоя ник си го бива....че и аватара взе, че ти се промени... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Аве ей, уааааааааааааааааа!Каква злоупотреба само!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 (Редактиран) В една гора на име Софт визия, живяло едно племе. Главатаря бил член на сдрУжението "ТрактУристи" с тотем Трактор от 1920година,в племето имало индивиди още от вида Горски, Мухоморски и Върлинорски Редактиран Март 1, 2007 от Varlina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JuNK Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Миленски, обясни на хората какви ги вършиш!Обясни им за всичките промени, затова как си преименувал моя акаунт и всичките неща, обясни им и за променените никове на някои потребители, въпреки че ти писах да внимаваш какво правиш.Та затова се наложи да ползвам този ник!Успех в оправянето на бакиите! ----------------------------------------------- Към Мирето:- Мире, вземи го укроти това момче. Ако трябва една вечеря на свещи, ако трябва и нещо друго.... Поздрави: Slammer, вашият любим админ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Обърквацията е вече пълна. Дори и аз самия не знам кой съм и откъде ми е този никнейм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 В една гора на име Софт визия, живяло едно племе. Главатаря бил член на сдрУжението "ТрактУристи" с тотем Трактор от 1920година,в племето имало индивиди още от вида Горски, Мухоморски и Върлинорски Спирам ти водката, бирата и всичкия алкохол на света!!!А това е за поколенията: http://img98.imageshack.us/img98/958/varlinakd9.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 ...Пролетния полъх събудил модераторските им умения и те започнали здравата да мажат и да съсипват природата във гората..Ненадейно Батман се спуснал от върха на трактора и раздал правосъдие като спрял достъпа до командната зала на всички заиграли се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JuNK Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Обърквацията е вече пълна. Дори и аз самия не знам кой съм и откъде ми е този никнейм Ако неможеш да се оправиш, възстанови ми правата или поне върни някой стар архив, ако нямаш нов, аз имам от 4 януари, оня дето има само един вирус! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Малееееееееееееееее какво ме направи ти бре. Аз съм бил мазал. УУУУУУУУУУУУУУУУ. Върнете ни парите!!!! Айде почвам да ти оправям мазаниците, че докато свърша и ще трябва да си ходя. То не съм ти взел правата, ама току виж съм ог направил вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JuNK Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Малееееееееееееееее какво ме направи ти бре. Аз съм бил мазал. УУУУУУУУУУУУУУУУ. Върнете ни парите!!!! Айде почвам да ти оправям мазаниците, че докато свърша и ще трябва да си ходя. То не съм ти взел правата, ама току виж съм ог направил вече Поне кажи на хората, защо пишеш от два ника и създаваш илюзията че си невинен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Поне кажи на хората, защо пишеш от два ника и създаваш илюзията че си невинен! Няма невинни, просто хапчетата са им слаби Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 http://img50.imageshack.us/img50/771/desiar3.jpg Айларипиии, кой ме щипи, по гъзеца баба Мецааа хаха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 бърка в кацата с медеца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост