Jump to content

Айрън Мейдън в София!

Препоръчан пост

http://images.ibox.bg/2007/02/27/21304/430x344.jpg

4 юни 2007 година ще се окаже поредната паметна дата за почитателите на класическия хеви метъл.

Тогава на столичния стадион Локомотив ще се сбъдне мечтата на хиляди фенове, защото на сцената ще се появят законодателите в този стил - Айрън Мейдън.

София е поредна спирка от световното им турне, на което групата пътува в своя най-култов състав, начело с великия Брус Дикинсън.

Останалите са добре познатите Стив Харис, Ейдриън Смит, Дейв Мъри, новото китарно попълнение в лицето на Яник Гърс и не на последно място барабанистът Нико Макбрайн.

Мейдън правят това турне, за да представят последния си и пореден феноменален албум - "A Matter Of Life And Death".

Те ще бъдат хедлайнерите на тазгодишната Арена Музика, организирана от София Мюзик Ентерпрайсис.

Билетите за уникалното рок шоу тръгват на 7 март, като цената им е между 30 и 60 лева, но първите 3000 билета ще бъдат по 25 лева, съобщават организаторите.

http://images.ibox.bg/2007/02/27/21305/430x483.jpg

Източник: http://news.ibox.bg/news/id_444529571

Коментар от мен: Това не трябва да се изпуска. Там съм!!!

Сподели другаде

Желаещи има. Ние сме двама. Точно това си говорихме днес да ходим и мисля ,че няма да имаме нищо против да сме заедно ;) :P . А ако няма билети, ще си седим в нас на терасата и ще го гледаме от там
Сподели другаде

О,това не е за изпускане ! За първи път чух Мейдън през далечната 1982 година / "Номера на звяра" /.

Тогава нямаше естественно интернет и една касетка,я записвахме целият клас в училище.

На "терени" /така се викаше на сегашните "купони"/, яко куфеехме и мятахме гриви. Сега само ще се куфее,з ащото...няма гриви, вече ! :crazy:

Сподели другаде

Ами тогава остава само да разберем къде ще се продават билети и мога да отида да взема (ако е в НДК) и направо да се мятаме в кожените якета и панталони и да почваме да куфеем :)

Даже можем да направим поредната сбирка на форума под надслов "Iron Maiden vs. SoftVisia" и с поздаглавие "Как куфеят феновете на SoftVisia" :haha:

Сподели другаде

Хрумна ми една идея - ако има желаещи можем да купим заедно билети. Само не знам дали е с места или всичките ще сме в калабълъка.

ЦЦЦЦЦЦЦ "с места" ЦЦЦЦ - стана Софиянец и вече търси места......ЦЦЦЦЦЦ :crazy:

Леле, от 6-ти вечерта трябва да висне някой пред билетния център...

Редактиран от Юнак
Сподели другаде

• 3 months later...

Свечерява се.... Напрежение във въздуха....

ГРЪМ!!! Музика, яко жица.....

Идеал Стандард и Видима спират производство, защото не остава непокътната мифка. Мейдън разкъркват всичко де що е фаянс....

Брус пита колко е часа в България и по някакво чудо се оказва, че часовника му не е верен и показва, че е 2 минути до полунощ!

В този късен час ни хваща и страх от мрака....

Стадиона е покрит с тела.... размазани фенове....

Фраснах си главата.... яко... наистина яко...

Най-добрият концерт в живота ми.

Но има място за още.

Manowar - дръжте се!!!

Сподели другаде