Tragedy Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 http://images.ibox.bg/2007/02/27/21304/430x344.jpg 4 юни 2007 година ще се окаже поредната паметна дата за почитателите на класическия хеви метъл.Тогава на столичния стадион Локомотив ще се сбъдне мечтата на хиляди фенове, защото на сцената ще се появят законодателите в този стил - Айрън Мейдън. София е поредна спирка от световното им турне, на което групата пътува в своя най-култов състав, начело с великия Брус Дикинсън.Останалите са добре познатите Стив Харис, Ейдриън Смит, Дейв Мъри, новото китарно попълнение в лицето на Яник Гърс и не на последно място барабанистът Нико Макбрайн. Мейдън правят това турне, за да представят последния си и пореден феноменален албум - "A Matter Of Life And Death". Те ще бъдат хедлайнерите на тазгодишната Арена Музика, организирана от София Мюзик Ентерпрайсис.Билетите за уникалното рок шоу тръгват на 7 март, като цената им е между 30 и 60 лева, но първите 3000 билета ще бъдат по 25 лева, съобщават организаторите. http://images.ibox.bg/2007/02/27/21305/430x483.jpg Източник: http://news.ibox.bg/news/id_444529571 Коментар от мен: Това не трябва да се изпуска. Там съм!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Айде метълииии...всички на стадионааааа.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 27, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Хрумна ми една идея - ако има желаещи можем да купим заедно билети. Само не знам дали е с места или всичките ще сме в калабълъка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 (Редактиран) Кой би искал да седи на тоя концерт!?! Всички в джумбуша! Редактиран Февруари 27, 2007 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 28, 2007 Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 Желаещи има. Ние сме двама. Точно това си говорихме днес да ходим и мисля ,че няма да имаме нищо против да сме заедно . А ако няма билети, ще си седим в нас на терасата и ще го гледаме от там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Февруари 28, 2007 Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 И аз съм за този концерт Въпрекию че има доста време имам огромно желнаие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Февруари 28, 2007 Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 О,това не е за изпускане ! За първи път чух Мейдън през далечната 1982 година / "Номера на звяра" /.Тогава нямаше естественно интернет и една касетка,я записвахме целият клас в училище.На "терени" /така се викаше на сегашните "купони"/, яко куфеехме и мятахме гриви. Сега само ще се куфее,з ащото...няма гриви, вече ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 28, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 Ами тогава остава само да разберем къде ще се продават билети и мога да отида да взема (ако е в НДК) и направо да се мятаме в кожените якета и панталони и да почваме да куфеем Даже можем да направим поредната сбирка на форума под надслов "Iron Maiden vs. SoftVisia" и с поздаглавие "Как куфеят феновете на SoftVisia" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Февруари 28, 2007 Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 (Редактиран) Хрумна ми една идея - ако има желаещи можем да купим заедно билети. Само не знам дали е с места или всичките ще сме в калабълъка. ЦЦЦЦЦЦЦ "с места" ЦЦЦЦ - стана Софиянец и вече търси места......ЦЦЦЦЦЦ Леле, от 6-ти вечерта трябва да висне някой пред билетния център... Редактиран Февруари 28, 2007 от Юнак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 28, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 Мчи аз бързо свиквам бре Ице Ще виснем, поне ми е наблизо, само биричка да има Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 28, 2007 Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 Споко бе! Билети ще има! Само си купувайте билети за терена и там ще си бичнем срещичка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Март 4, 2007 Report Share Публикувано Март 4, 2007 Лелелееее, пускайте си дълги коси, имате още време. Иначе на гара Пионер има всичко, железа, пирони, телове, вериги - нема да се плашите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 4, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2007 Свечерява се.... Напрежение във въздуха.... ГРЪМ!!! Музика, яко жица..... Идеал Стандард и Видима спират производство, защото не остава непокътната мифка. Мейдън разкъркват всичко де що е фаянс.... Брус пита колко е часа в България и по някакво чудо се оказва, че часовника му не е верен и показва, че е 2 минути до полунощ! В този късен час ни хваща и страх от мрака.... Стадиона е покрит с тела.... размазани фенове.... Фраснах си главата.... яко... наистина яко... Най-добрият концерт в живота ми. Но има място за още. Manowar - дръжте се!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост