Юнак Публикувано Март 14, 2006 Report Share Публикувано Март 14, 2006 ...шофьорът на Фил Колинс? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Март 15, 2006 Report Share Публикувано Март 15, 2006 Казва се Любо, аз го познавам лично Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 15, 2006 Author Report Share Публикувано Март 15, 2006 От къде го познаваш бря?! А-а-а в тоалетната се запознавате по няколко пъти на ден По темата - други предположения?Утре ще ви кажа. /не го познавам лично! / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 15, 2006 Report Share Публикувано Март 15, 2006 Абе Юначе аз тая тема нещо не я разбрах :( я ми поясни малкичко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 15, 2006 Author Report Share Публикувано Март 15, 2006 Ами аз задавам въпрос - някой отговаря. Ако познае - той има право да даде нова питанка.Примерно аз задавам въпроса:- Кой е шофьора на Фил Колинс?Ти трябваше да отговориш:- Карамфил ... и след като обявя, че си познала - даваш новата загадка...Та така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Март 15, 2006 Report Share Публикувано Март 15, 2006 Карамфил...ха-ха, ако имаше система за репутация щях да ти вдигна 2 точки Ами предполагам че щом като никой не е познал, пак ти си наред! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 16, 2006 Author Report Share Публикувано Март 16, 2006 Ами ето го въпросчето:Как се казва математик, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата? /Дали получава отговори - не знам / П.п. Цецко, днеска сме на бира и очаквам нейде в Люлин да ми вдигнеш репутацията пред местните девойки... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Март 16, 2006 Report Share Публикувано Март 16, 2006 Предполагам верният отговор е ПИТАГОР!Ок, как хората наричат студентка от Софийския университет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 16, 2006 Author Report Share Публикувано Март 16, 2006 СУПИЧКА Как се казва къщата на коня? /нещо като синоним на конюшня/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 16, 2006 Report Share Публикувано Март 16, 2006 Предполагам: КОНАК (място, където конете акат)Познах ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 20, 2006 Author Report Share Публикувано Март 20, 2006 Не е конак, а КОНДОМ :lol: Толкуз ли са трудни, ва?Следващата загадка:Как се казва мъж с огрооооомен задник? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Март 20, 2006 Report Share Публикувано Март 20, 2006 Митьо Пищова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 20, 2006 Report Share Публикувано Март 20, 2006 Да не е гъзар Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Март 20, 2006 Report Share Публикувано Март 20, 2006 Да не е гъзар Ми че той и Митьо Пищова си е гъзар! Да, ГЪЗАР очевидно е верният отговор, хайде пускай нещо да мислим! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Март 20, 2006 Author Report Share Публикувано Март 20, 2006 Да не е гъзар ПОЗНА - ти си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост