Shak Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Здравейте, много моля за съвет или уточнение,каква може да е причината Winamp 5.3.3 Pro да не може да пуска музика от CD, т.е. пуска но ми насича жестоко. До преди 2 дена всичко беше на ред и изведнъж се появи този проблем. С каквато и друга програма да пробвам да става, само при Winamp-a ми прави този проблем, иначе, ако слушам музика от харда няма никакъв проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Може да пробваш да промениш буфер настройките. Ctrl+P, долу в ляво Output, после натискаш два пъти върху DirectSound и избираш таба Buffering. Не знам дали има някаква връзка де, но може да пробваш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Може да пробваш да промениш буфер настройките. Ctrl+P, долу в ляво Output, после натискаш два пъти върху DirectSound и избираш таба Buffering. Не знам дали има някаква връзка де, но може да пробваш...Много ти благодаря, това помогна. Само не мога да разбера , как са се променили или защо трябваше да ги пренастройвам, като до преди 2 дена си работеше перфектно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Мистерията на компютрите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост