dimd Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 (Редактиран) Когато нещо работи,не трябва да се пипа !Това е златно правило,но...! Опитах да махна някой неща от Уиндоуските програми,който не използвам,но в бързината съм махнал и Internet Explorer-а !Изтеглих Internet Explorer 7 от сайта на Microsoft/с легална ОС съм/,и след инсталация,проверка и рестарт,малко преди последното ми изписа за грешка или липса/не съм сигурен точно/ на CLIstart.exe !След зареждане иконата на ИЕ я няма,но при отваряне на html файл,браузера се появи/той го отвори/.Интересното е,че в C:\Program Files\Internet Explorer,я няма иконата на браузера-мислех от там да го изкарам на Дескстопа.Сега се почесвам и се чудя какво да правя ! Надявам се много на помоща Ви ! П.П.Забравих да кажа,че имам оригиналният диск на Windows XP SP2 ! Редактиран Февруари 25, 2007 от dimd Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 (Редактиран) При положение, че изпълнимият файл на ИЕ е наред защо сам не си направиш шорткътче ?Това ми идва на ума сега. Предложение № 2: защо не си сложиш Mozilla ? Редактиран Февруари 25, 2007 от vesodimov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 При положение, че изпълнимият файл на ИЕ е наред защо сам не си направиш шорткътче ?Това ми идва на ума сега. Предложение № 2: защо не си сложиш Mozilla ?Точно това не мога да направя-откъде да го видя,та да му направя шорткът !?Разбира се ,че ползвам САМО Mozilla и Opera,но искам и това да е в ред ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Start - All Programs - IE - десен бутон и избираш опцията за правене на шорткът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Пусни търсачката на компа за IEXPLORE.EXE Ето МОЯТА ИКОНА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Всички тези неща ги направих,преди да пусна темата,но никъде я няма,включително и в Start - All Programs - IE .Твоята икона е за 6 версия,и така ми се и отваря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Аз не виждам друго, освен да деинсталираш ИЕ, да почистиш регистрите и да го инсталираш отново. Може и да стане. Явно почивката в неделният ден пропадна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 (Редактиран) Да,и аз ще избера този вариант !Замислям се на следните варианти:1.Дали /и как/ да го направя от инсталационният диск !?2.От Add/Remove Windows Components /пак незнам как/ . Тук не мога да разбера-това което ще деинсталирам,трябва ли да има отметка или трябва да е без отметка . Сега виждам,че съм махнал и Windows Media Player 11. Ламерска работа ! Редактиран Февруари 25, 2007 от dimd Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Ако искаш да деинсталираш нещо чрез Add/Remove Windows Components трябва да му махнеш отметката и после да натиснеш Next . А ако искаш да инсталираш - да сложиш диска и после да цъкнеш отметката пред програмата. И пак Next. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 При слагане на диска на ХР2,кое ще трябва да стартирам ?Предполагам,че е Install optional Windows components или се бъркам !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Пробвай първо през Start --> Settings --> Control Panel --> Add or Remove Programs --> Add/Remove Windows Components --> махаш отметката пред IE и натискаш Next.След това изключваш компютъра и изчакваш 1-2 минути. Стартираш и почистваш регистрите. След това изключваш компютъра и изчакваш 1-2 минути. Стартираш, слагаш диска, Start --> Settings --> Control Panel --> Add or Remove Programs --> Add/Remove Windows Components --> слагаш отметката пред IE и натискаш Next. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост