Jump to content

Въпрос за акаунт

coojoe_213

Препоръчан пост

Опитай следното:

1. Влизаш в Control Panel -> User Accounts;

2. Цъкаш на твоя профил (в твоя случай - калин или както там се казва);

3. Създаваш парола за профила (Create Password);

4. Правиш това, което съм описал в Ковентар № 5 в тази тема (и orion е обяснил в коментар № 10).

Сподели другаде

Orion здравей. Направих това, което си ми писал, но не стана и ще ти кажа защо. Всичко направих, опитах да изтрия акаунта си, то друг естесвено няма освен моя, но не стана изписа ми това: '' User ''kalin'' is corrently logged on. If you delete the user, the use will not be log on on the computer again, unlock the computer, or retrieve their data. И когато реша да инсталирам примерно някоя игра, или да деинстал., някоя програма ми изписва, че първо трябва да имам администраторски права.????????? Какво да правя, май да преинсталирам Windows-a :'(
Сподели другаде

Koгато отида в Control Panel----->>>>> User Accounts-->> Kалин не мога въобще да щракна върху него, все едно няма нищо (все едно стрелката ми е на празен десктоп и така...) и междо другото, точно под моя акаунт, от долу него пише: ''Unknown user type''. :((
Сподели другаде

Добре, създай нов с администраторски права, влез в него, настрой си го както ти харесва и от него изтрий въпросният.

Ако не можеш и да създаваш от този акаунт, натисни старт бутона, Log Off и на новопоявилият се екран натисни два пъти Ctrl+Alt+Del, влез в Administrator изтрий калин и си направи от там нов с администраторски права.

Сподели другаде

Привет coojoe_213,

Извинявай, но кое по точно не стана?

Разбира се че ще се оправи с преинсталация, но според мен проблемът е елементарен.

По скоро не точно елементарен, но отстраним.

Успех ти желая с преинсталацията!

Редактиран от orion
Сподели другаде

Start->Run->regedit

Разширяваш до HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Намираш ключа DefaultUserName и въвеждаш потребителското си име.

AutoAdminLogon , който също се намира там трябва да е със стойност 1 ( ако ъкаунта е с администраторски права )

Дано да не е късно !

Редактиран от artgun
Сподели другаде