panevdd Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Опитай следното:1. Влизаш в Control Panel -> User Accounts;2. Цъкаш на твоя профил (в твоя случай - калин или както там се казва);3. Създаваш парола за профила (Create Password);4. Правиш това, което съм описал в Ковентар № 5 в тази тема (и orion е обяснил в коментар № 10). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Orion здравей. Направих това, което си ми писал, но не стана и ще ти кажа защо. Всичко направих, опитах да изтрия акаунта си, то друг естесвено няма освен моя, но не стана изписа ми това: '' User ''kalin'' is corrently logged on. If you delete the user, the use will not be log on on the computer again, unlock the computer, or retrieve their data. И когато реша да инсталирам примерно някоя игра, или да деинстал., някоя програма ми изписва, че първо трябва да имам администраторски права.????????? Какво да правя, май да преинсталирам Windows-a :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 1, 2007 Author Report Share Публикувано Март 1, 2007 Koгато отида в Control Panel----->>>>> User Accounts-->> Kалин не мога въобще да щракна върху него, все едно няма нищо (все едно стрелката ми е на празен десктоп и така...) и междо другото, точно под моя акаунт, от долу него пише: ''Unknown user type''. :(( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Добре, създай нов с администраторски права, влез в него, настрой си го както ти харесва и от него изтрий въпросният.Ако не можеш и да създаваш от този акаунт, натисни старт бутона, Log Off и на новопоявилият се екран натисни два пъти Ctrl+Alt+Del, влез в Administrator изтрий калин и си направи от там нов с администраторски права. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 2, 2007 Author Report Share Публикувано Март 2, 2007 Ами нестана. Както и да е ще го пре инсталирам, дано да стане, защото не ми дава да го двфрагментирам, пак искаадминистр. права Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 (Редактиран) Привет coojoe_213,Извинявай, но кое по точно не стана?Разбира се че ще се оправи с преинсталация, но според мен проблемът е елементарен.По скоро не точно елементарен, но отстраним.Успех ти желая с преинсталацията! Редактиран Март 2, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Март 2, 2007 Author Report Share Публикувано Март 2, 2007 Благодаря ти). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Март 3, 2007 Report Share Публикувано Март 3, 2007 (Редактиран) Start->Run->regedit Разширяваш до HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WinlogonНамираш ключа DefaultUserName и въвеждаш потребителското си име.AutoAdminLogon , който също се намира там трябва да е със стойност 1 ( ако ъкаунта е с администраторски права ) Дано да не е късно ! Редактиран Март 3, 2007 от artgun Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост