coojoe_213 Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Здравейте на всички. Онзи ден си преинстал. Windows XP, както и да е, нямам проблеми с това. Обаче при всяко включване на компютъра ми се появява онзи акаунт, който по време на самата преинсталация иска някакво име и към него има някаква картинка, която ние можем да сменяме, ако поискаме. Как мога да премахна този акаунт и компютъра ми да го пропуска при стартиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Администраторският акаунт ли имаш предвид? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 23, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Да него имам впредвид,влизам в контролния панел на компютърът ми, от там избирам ''user accounts''.....и незнам нататък,...., дори незнам дали е така както казвам де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Администраторският акаунт може да бъде спрян от Control Panel - Administrative Options - Local Security Policy, от папките в ляво Local Policies - Security Options - Accounts: Administrator account status и се избира Disable. Внимавай само, да не се окаже после, че нямаш активен акаунт, с който да се логнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Според мен търсиш това: Start -> Run... -> control userpasswords2. Показва се диалог, в който трябва да изключиш опцията "Users must enter..." и след като потвърдиш (с Apply) да въведеш името на потребителя, който ще влиза автоматично в системата (евентуално и паролата му). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 24, 2007 Report Share Публикувано Февруари 24, 2007 Това control userpasswords2, ако знаеш колко съм се чудил преди как точно беше... Мерси много за него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Нищо не се получи при мен. Когато изключих ''user must enter...''->>>>apply, рестартирах компа и ми се появи някакъв прозорец, който изисква явно логване... пак е както преди, явно не е вазможно да се изтрие акаунта, с който съм, защото, нито ми се появяват на десктопа програмите, нито нищо. Явно и аз греша някъде . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Кажи какви потребители имаш в Control Panel и кой от тях искаш да влиза автоматично в системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Здравей panevdd.Както винаги си нявсякъде, където имам проблем. За мен това е много, радвам се изключително много, . Когато вляза в контрол панела --->>> user accounts, имам следното: (калин->computer administrator, и Guest->guest account is on. Моя акаунт е: калин->computer administrator, но се появява постоянно при всяко стартиране, и аз трябва да щракам с с мишката, че да продължи зареждането на десктопа (програмите....). Аз просто искам както ми беше преди компютъра, включвам го и без да пипам нищо си зарежда до първоначален екран. Това е. Ако знаеш долу-горе как е , ако ли не живи и здрави да сме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 (Редактиран) Привет coojoe_213,Точно panevdd ти е отговорил малко по нагоре как да го направиш: Според мен търсиш това: Start -> Run... -> control userpasswords2. Показва се диалог, в който трябва да изключиш опцията "Users must enter..." и след като потвърдиш (с Apply) да въведеш името на потребителя, който ще влиза автоматично в системата (евентуално и паролата му). Та... отиваш на Start бутона и после на Run, там пишеш control userpasswords2 и ОК, на излезлият прозорец махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer и даваш ОК. После пишеш калин (ако точно така се казва акаунта ти), въвеждаш парола (ако имаш) и пак ОК. Рестартираш и това е.Успех! Едит:Само според това: Нищо не се получи при мен. Когато изключих ''user must enter...''->>>>apply, рестартирах компа и ми се появи някакъв прозорец, който изисква явно логване... пак е както преди, явно не е вазможно да се изтрие акаунта, с който съм, защото, нито ми се появяват на десктопа програмите, нито нищо. Явно и аз греша някъде . Не съм много убеден че точно това е акаунта с който се логваш, провери с кой акаун точно си преди това,като натиснеш старт бутона, най отгоре (ако нищо не си променил) ще има името ти (на акаунта в който си). Редактиран Март 1, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Ами аз направих това още първия път. Обаче когато зададох парола, ме отхвърли и ми зареди началния екран без нито една програма. Каква парола иска аз не съм слагал никога пароли:((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 25, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Сега пак пробвах но нищо не стана. Излезе едно съобщение, май не ме разпознава като потребител... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 (Редактиран) Ами аз направих това още първия път. Обаче когато зададох парола, ме отхвърли и ми зареди началния екран без нито една програма. Каква парола иска аз не съм слагал никога пароли:((( Ами... не слагай щом нямаш, там просто показваш името и парола (ако имаш).Естественно че ако нямаш такава, а там слагаш, нищо няма да стане. Редактиран Февруари 25, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 27, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Не стана:((, наистина нищо не става. Изписа ми това: ''The system could not log on. Make sure youe user name and domain are correct, then type your password again. Letters passwords must be typed using the correct a case. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 (Редактиран) Аз на твое място, бих изтрил всички акаунти (без Administrator) и бих си направил нов: Десен бутон на My Computer/Menage/Local Users and Groups/Users ...от дясната страна изтривам всички акаунти освен Administrator,Guest,Help Asistant и SUPPORT.После отивам на Control Panel/User Accounts/Create a new Account - създавам нов с някакво име и парола (или без парола) - RestartPC то влиза в него, настройвам си го.... правя споменатитете неща досега в предишните постове, и всичко ми е 6, както решиш. Редактиран Февруари 27, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост