gala Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 :help: Имам малък проблем с nero и искам да Ви помоля за помощ. Опитвам се да запиша музика ( общо 756MB) на диск ( 99min/ 870MB ) , но ми прави проблем, че не ми стига пространството на диска :'( . Та въпроса ми е има ли специфични настройки на самата програма, когато се записва на по- голям диск? Или аз нещо не правя както трябва? Или може би има нещо друго, за което аз незнам. Та , моля ви, да ми кажете какво точно трябва да направя. П.С. Забравих да спомена , че диска е напълно празен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 В настройките на Nero, на страница Expert Features трябва да включиш Overburn функцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 23, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Включена е и съм му задала 99min. Явно не е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Под "музика" какво точно имаш предвид - mp3-ки или аудио диск? С каква записвачка си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 23, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 mp3 е музиката, а записвачката ми е обикновенна за cd. Сега пак пробвах и пак същото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Имах предвид модела на записвачката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 23, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 , HL-DT-ST CD-RW GCE-8523B Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Провери дали имаш посочената настройка и я изключи:http://img409.imageshack.us/img409/233/neroox7.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост