vanq Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Здравейте,не съм сигурна дали въпроса ми е за този раздел,но дано някой ми отговори.Свалих си програма за заключване на папки с парола,но когато въпросната папка ми потрябва просто не можах да я открия ако може някой да ми обясни какво става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Привет, с коя програма си заключила папките. По принцип това е идеята на подобен род програми - да заключваш папки, така че да не се виждат. За да ги отключиш по принцип трябва да влезеш в програмата и там да избереш, т.е. трябва да направиш обратните действия на тези, когато си заключила папката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Февруари 21, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Програмата се казва Folder Lock Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 (Редактиран) Мога да дам и още един съвет, по простата причина че и на мен ме се случи това с Folder Locker и по никакъв начин не ги виждах:Инсталирай си Remote Administrator (там всичко се вижда), направи си достъп да същото PC, копирай ги на друго място и ще си ги имаш отново. Редактиран Февруари 21, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Опита ли да търсиш въпросната папка от програмата, а не директно. Като си отвориш програмата не вярвам заключните папки да не се виждат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Февруари 22, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Благодаря на всички,понеже съм лаик в тази материя и понятие си нямам за това каква е тази програма,която orion ми е предложил,ще ви кажа как все пак намерих папката-случайно разбира се дойде ми на ума да заключа още една папка пък току виж и старата изкочи от някъде както и стана,когато заключих новата ми излезе някакво прозорче и там пишеше кои папки са заключени лошото само е ,че така трябва да процедирам винаги Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 При мен програмката се беше бъгнала и не се виждаха, просто изчезнаха и пробвах много неща, докато случайно не не сетих да погледна с Администратора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Благодаря на всички,понеже съм лаик в тази материя и понятие си нямам за това каква е тази програма,която orion ми е предложил,ще ви кажа как все пак намерих папката-случайно разбира се дойде ми на ума да заключа още една папка пък току виж и старата изкочи от някъде както и стана,когато заключих новата ми излезе някакво прозорче и там пишеше кои папки са заключени лошото само е ,че така трябва да процедирам винаги Ами то това е идеята на прграмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SIMO Публикувано Февруари 25, 2007 Report Share Публикувано Февруари 25, 2007 Благодаря на всички,понеже съм лаик в тази материя и понятие си нямам за това каква е тази програма,която orion ми е предложил,ще ви кажа как все пак намерих папката-случайно разбира се дойде ми на ума да заключа още една папка пък току виж и старата изкочи от някъде както и стана,когато заключих новата ми излезе някакво прозорче и там пишеше кои папки са заключени лошото само е ,че така трябва да процедирам винагиПривет vanq, ако все още не си се справила с проблема ето малко помощ: стартирай програмата от администраторският акаунт или с правата на администратор чрез " Run as..." Отваря се прозорец и те пита за паролата, която си въвела при първоначалното инсталиране на програмата. Въвеждаш я и натискаш бутона "ОК". Отваря се папката "Locker", ако твоите скрити файлове и папки не са там, минимизирай или я затвори. След това натискаш върху линка "Browse...", отваря се малко прозорче с три активни иконки, първата е за заключване на папки, а втората е за отключване/ иконка на отворен сейф/. Кликваш върху втората и се отваря друго прозорче със списък на всички заключени от теб папки или файлове. Кликваш върху бутона "Unlock", като предварително си маркирала желаната за отключване папка. Папката е отключена и ще я намериш там, където последно е била преди заключването. В най общи линии така се работи с Folder Locker. Ако пак имаш проблем деинсталирай и инсталирай наново. Трябва да тръгне. Поздрави Asteron Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост