Tragedy Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Тъкмо се нанасяме в новата квартира и определено ми трябва Интернет там. Квартала е Красно село почти до пазара, от другата страна на булеварда (около 200 метра към центъра). Моля ви препоръчайте ми Интернет доставчик за този район. Търся най-бързата връзка, като ме вълнува повече външния трафик, а не този в БГ. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 (Редактиран) Виж сега, интернетът по селата не е много добър, най-добре е да си барнеш една сателитна антена... Преди имаше едни Глобал Лан, май точно така се пишеше на български. Много народ в Красно Село и Борово бяха на тях и бяха доволни, не знам обаче дали съществуват още като фирма. Имам приятелчета там, ще ги поразпитам ако ги засека в нета. Редактиран Февруари 21, 2007 от dieZel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 21, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Аз гледах офертите и най-вече от start.bg и всичките са близки, ама някои ми се струват толкова малки ЛАН-ки, че се чудя и затова питам, който може да знае. Знам, че bol.bg са там и ми ги препоръчаха, също така видях че май и Магелан са там. Ще гледам пак, но все пак моля за съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 (Редактиран) A, за Мегалан не се сетих. Един приятел от Хаджи Димитър от скоро е на Мегалан, плаща по-скъп абонамент заради външния нет, казва, че е доволен за сега. Междудругото те се развиха доста напоследък, така че може и да са добър избор. Най-добре е обаче ако има някой от квартала да каже. Редактиран Февруари 21, 2007 от dieZel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Защо не пробваш нета на кабелната телевизия. Аз съм абонат от няколко години на Евроком, но може да разгледаш и другите оператори. Имам и Булсатком на къщата, нямам оплаквания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Lannet.bg, това е доставчик в Красно село, един приятел е на тях от доста време и е доволен. Подробности обаче не успя да ми каже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 (Редактиран) Аз съм твърдо за Мегалан.П.С.-Направете анкета бре Редактиран Февруари 22, 2007 от МоДеЛчО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 22, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Мегалан нямат покритие в моя регион. Sir William, не съм слушал добри неща за нета на кабелната, а ми трябва максимално бърз, дори и за повече пари. Продължавам да търся... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Аз съм с пакета кабелна плюс интернет на Евроком, за 1 година не съм имал технически проблеми, съпорта им е добър и всичко им супер на хората, но скороста не е добре - 512 кб. Сега обмислям да мина към дейтаком. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 23, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Спрях се на GlobalLan - http://globallan.net/ защото май имат най-добри условия. Благодаря на всички отзовали се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост