Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

Когато преглеждам видео файл с BSPlayer кликвайки върху отвореният прозорец мога да увелича/намаля неговия размер със скрол бутона на мишката, но когато се опитам да направя същото с KMPlayer картината се уголемява, но прозорецът запазва старият си размер. От тук и въпросът ми - може ли да се настрои KMPlayer при увеличаване/намаляне размера на филмовия прозорец със скрол бутончето на мишката, картината да следва неговия размер.

Май не го обясних много добре ! Надявам се да сте разбрали какво имам в предвид !

Предполагам, че е свързано с overlay режимът...

Благодаря предварително !

Извинявайте всички !

Намерих въпросните опции в настройките след като изтеглих последната версия на KMPlayer:

Options->Preferences->General->Keyboard/Mouse->Wheel Up/Dn->Increase/Decrease Window

Няма да се разсърдя ако изтриете темата, дори ще съм ви благодарен !

Редактиран от artgun
Сподели другаде

Извинявайте всички !

Намерих въпросните опции в настройките след като изтеглих последната версия на KMPlayer:

Options->Preferences->General->Keyboard/Mouse->Wheel Up/Dn->Increase/Decrease Window

Няма да се разсърдя ако изтриете темата, дори ще съм ви благодарен !

Здравей :)

В нашия форум нямаме практика да трием наред, да наказваме и да се правим на велики, а точно напротив - стимулираме потребителите да пишат, да питат, да помагат на другите както в случая си направил и ти.

Нека ти обясня, защото темата ти е чудесна - защото си задал въпрос, който може да зададе и друг потребител. Заедно с въпроса си си дал и отговора, който си открил по-късно - ами това е чудесно, защото така, ако някой има същия проблем, може лесно да намери темата да види въпроса ти, който ще съвпадне с неговия и да прочете по-надолу отговора и така ще направим едно добро дело :)

Така че няма да изтрия темата, а ще ти благодаря за нея и ще те помоля да продължаваш все така. Можеш да добавиш решението си и в тази тема - http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2831 и така всичко ще бъде подредено на едно място.

Сподели другаде