coojoe_213 Публикувано Февруари 17, 2007 Report Share Публикувано Февруари 17, 2007 На лап топа ми при зареждане от начало на Windows-a, ми сканира за грешки, стига до 94% и само се връща на 85% и стои и не мърда. Давам му ''изход'', излизам от там и ми изписва, че хард диска ми има лоши сектори. До колкото знам, оправия с лошите сектори няма, но все пак да попитам. Има ли начин това нещо да се оправи и как по-точно?:(((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 17, 2007 Report Share Публикувано Февруари 17, 2007 Остави го да си свърши работата - ще маркира лошите сектори и повече няма ги използва. Ще му отнеме време да ги маркира, просто го изчакай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Както винаги, на чело си. Благодаря много, стана това, което ми писа.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост