Jump to content

Проблеми с dc plus plus

Препоръчан пост

имам проблем с търсачката и не мога да се оправя някой може ли да ми помогне от нета нямат време а и ми омръзна да ги чакам всъщност нищо не работи от dc plus plus ако някой може да ми обясни нещо моля Ви :help:
Сподели другаде

Aми да ви кажа честно, когато изпиша това което търся в търсачката на dc plus plus, и би трябвало да намеря това което търся, не излиза нищо, и това е от две седмици ,а го ползвам от 6 месеца и не съм имала проблем досега. Редактиран от kersaca
Сподели другаде

Здравей, kersaca,

Първо, искам да ти кажа, че не е необходимо да пишеш едно и също нещо 100 пъти.

Второ, искам да ти кажа, че интернет доставчика ти не е длъжен да ти поддържа софтуера на компютъра. Така че трябва да се научиш да се спасяваш сама :thumbsup:

Сега по проблема ти - бих ти препоръчал да си преинсталираш DC ++, защото така ще се инсталира с "оптималните" настройки и може би ще се реши проблема ти. Може би е пипната някоя от настройките и затова не можеш да търсиш. Предлагам това решение като начало.

Пиши какво е станало :peace:

Сподели другаде

Сега вече проблема е пълен .Преинсталирах DC PLUS PLUS и въобще не работи ,явно настройките не са на ред,какво да правя ако някой може да ми обясни , че въобще не ми е ясно
Сподели другаде

пробвах и го изтеглих но така и не тръгна .Явно все още съм нова и ми трябват малко повече обяснения.Ако ми обясните къде мога да ги намеря и то на български много ще съм благодарна
Сподели другаде