kersaca Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 имам проблем с търсачката и не мога да се оправя някой може ли да ми помогне от нета нямат време а и ми омръзна да ги чакам всъщност нищо не работи от dc plus plus ако някой може да ми обясни нещо моля Ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Информацията е твърде оскъдна. Опиши по-подробно проблема. Доколкото можеш. P.S.: моля те, използвай пунктуация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 16, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 (Редактиран) Aми да ви кажа честно, когато изпиша това което търся в търсачката на dc plus plus, и би трябвало да намеря това което търся, не излиза нищо, и това е от две седмици ,а го ползвам от 6 месеца и не съм имала проблем досега. Редактиран Февруари 16, 2007 от kersaca Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Здравей, kersaca, Първо, искам да ти кажа, че не е необходимо да пишеш едно и също нещо 100 пъти. Второ, искам да ти кажа, че интернет доставчика ти не е длъжен да ти поддържа софтуера на компютъра. Така че трябва да се научиш да се спасяваш сама Сега по проблема ти - бих ти препоръчал да си преинсталираш DC ++, защото така ще се инсталира с "оптималните" настройки и може би ще се реши проблема ти. Може би е пипната някоя от настройките и затова не можеш да търсиш. Предлагам това решение като начало. Пиши какво е станало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Сега вече проблема е пълен .Преинсталирах DC PLUS PLUS и въобще не работи ,явно настройките не са на ред,какво да правя ако някой може да ми обясни , че въобще не ми е ясно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 така и не разбрах какво съм объркала след като не съм пипала dc plus plus Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Можеш да опиташ и със StrongDC++ 2.03. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 пробвах и го изтеглих но така и не тръгна .Явно все още съм нова и ми трябват малко повече обяснения.Ако ми обясните къде мога да ги намеря и то на български много ще съм благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Към хъбове се свързваш, нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Да и те са вкарани предварително като ми инсталираха уиндоуса а сега не знам какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Абонат съм на Добрич нет те и ми инсталираха всичко в компа защото беше 98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Можеш ли да теглиш нормално от потребители, т.е. само търсенето ли не работи? С какъв IP адрес си - реален или нереален? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kersaca Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 свързана съм към добрич нет ,а при хъбовете ми дава грешка при свалянето на обекта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Мисля, че това е вече проблем на доставчика, а не на програмата. Няма да е зле да се обърнеш към него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост