boster Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Здравейте.Имам следния проблем а все още нямам достатъчно опит !Създадох си база данни !Там в Collation: зададох cp 1251 bulgarianсамата инсталация на phpbb форума започна на български.Всичко мина без проблем.Влязох във форума и се опитах да започна да го администрирам.Опитай се за въведа нова тема на кирилица обаче текста се появи с ???????????Имате ли идея как да реша проблема.Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Привет. Пробва ли да смениш енкодинга на сайта ти? Дай линк, ако може да видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Някои теми не поддържат кирилица, с основната има ли го проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boster Публикувано Февруари 15, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 изтрих го и базата данни махнах. сега го слагам на ново и ше пусна линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boster Публикувано Февруари 15, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 ето пак е такаhttp://www.bg-audio.com/forum/index.php може да е нещо елементарно ама аз като сега започвам ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Това след като си сменил encoding-а в базата данни ли е? Пробвай без да пипаш нищо там и се увери, че си с последната версия на phpBB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boster Публикувано Февруари 16, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Изтрих базата и я направих наново.Преинсталирах и phpbb и ето пак същото.Версията е последната phpBB-2.0.22Пълна лудница видях че имам някаква 3 бета. ще опитам с нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Странно... Щом ползваш последната версия не би трябвало да имаш проблеми. Да не би сървърът, на който инсталираш да не поддържа кирилица или нещо такова? Третата версия на phpBB е в процес на разработка и е пусната за тестване, но не пречи да пробваш и с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boster Публикувано Февруари 16, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Странно. С нея стана , но пък нея е няма на български и ще се оправя по трудно ми се срува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Гледам че цялата работа е на UTF-8. Някой хостове обаче не го поддържат. Не знам дали в твоя случай е така.Ето примерно решение на този проблем при един от българските хостинг провайдери. Хостинг - Често задавани въпроси И все пак не знам дали е това кусура но може да пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
toniko Публикувано Април 18, 2007 Report Share Публикувано Април 18, 2007 За да не отварям нова тема, ето с какъв проблем се сблъсках: след като инсталирах форума, кирилицата, всико си е ок, но когато се пише нова тема, излиза ето това:http://img391.imageshack.us/img391/807/untitledvq9.jpg Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост