super_angel Публикувано Февруари 14, 2007 Report Share Публикувано Февруари 14, 2007 истеглих си "need for speed most wanted black edition" и като го сложа във daemon tools и като започна да играя и като излезна после ми дава съобщение че нямало достатъчно място там,аз видях че капацитета му там е 673 МБ а файловете на играта са 700 и нещо МБ.може ли да се овеличи някак си за да не ми дава това съобщение и за да мога да играя както трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2007 Report Share Публикувано Февруари 14, 2007 Дай шотче ако може. Малко по-подробно обяснение също няма да навреди - изхвърля ли, създава ли проблеми по време на игра и всичко, което би могло да е от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Февруари 14, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2007 (Редактиран) http://img442.imageshack.us/img442/6444/untitledzl5.png ами просто много трудно зарежда играта отначало,иначе зареди ли я един път си играе нормално Редактиран Февруари 14, 2007 от super_angel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2007 Report Share Публикувано Февруари 14, 2007 Трябва да вдигнеш количеството виртуална памет.Кликни с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първия бутон Settings -> Advanced -> бутон Change. В новоотворилия се прозорец, в горното поле избери дяла, на който има Paging File размер срещу него. После избери Custom size, задай (например) 1024 в полетата Initial size (MB) и Maximum size (MB) и кликни бутона Set. Накрая потвърди с OK на всички прозорци. Ако поиска рестарт, съгласи се. Ако не поиска, пак си рестартирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Февруари 15, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MiroZh Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Здравейте,Имам проблем с Daemon Tools. Преинсталирах Windows XP и сега ми излиза съобщение:Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher.Kernel debugger must be deactivated. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Здравейте,Имам проблем с Daemon Tools. Преинсталирах Windows XP и сега ми излиза съобщение:Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher.Kernel debugger must be deactivated.Инсталирай SPTD v1.50 X86 (32 bit) и предполагам проблема ще ти се реши.Ако - не, пиши отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MiroZh Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Благодаря. Свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост