Jump to content

Препоръчан пост

истеглих си "need for speed most wanted black edition" и като го сложа във daemon tools и като започна да играя и като излезна после ми дава съобщение че нямало достатъчно място там,аз видях че капацитета му там е 673 МБ а файловете на играта са 700 и нещо МБ.

може ли да се овеличи някак си за да не ми дава това съобщение и за да мога да играя както трябва

Сподели другаде

Дай шотче ако може. Малко по-подробно обяснение също няма да навреди - изхвърля ли, създава ли проблеми по време на игра и всичко, което би могло да е от полза.
Сподели другаде

http://img442.imageshack.us/img442/6444/untitledzl5.png

ами просто много трудно зарежда играта отначало,иначе зареди ли я един път си играе нормално

Редактиран от super_angel
Сподели другаде

Трябва да вдигнеш количеството виртуална памет.

Кликни с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първия бутон Settings -> Advanced -> бутон Change. В новоотворилия се прозорец, в горното поле избери дяла, на който има Paging File размер срещу него. После избери Custom size, задай (например) 1024 в полетата Initial size (MB) и Maximum size (MB) и кликни бутона Set. Накрая потвърди с OK на всички прозорци. Ако поиска рестарт, съгласи се. Ако не поиска, пак си рестартирай.

Сподели другаде

• 6 months later...

Здравейте,

Имам проблем с Daemon Tools. Преинсталирах Windows XP и сега ми излиза съобщение:

Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher.

Kernel debugger must be deactivated.

Сподели другаде

Здравейте,

Имам проблем с Daemon Tools. Преинсталирах Windows XP и сега ми излиза съобщение:

Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher.

Kernel debugger must be deactivated.

Инсталирай SPTD v1.50 X86 (32 bit) и предполагам проблема ще ти се реши.

Ако - не, пиши отново ;)

Сподели другаде