IVAN Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 Тъй като, малко повечко разбирам от някой мои френдове и те ме питат за нещо да им обесня.. предполагам, че и вас Обаче аз ударих на камък :( И ми трябва помощ( ще земи навик да ми става :| ) Можете, защото съм изморен :| Трябва ми бланка за автобиография, обаче на английски. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 Провери из тези линкове! www.nrcvg.hrdc.bgwww.europa.eu.int/comm/education/index_en.htmlwww.eurescv-search.comwww.cedefop.eu.int/transparency/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 Това е бланката, с която съм кандидатствала на доста места през последните две-три години. Лесно е за работа, а и ми е много удобна, защото просто преведох полетата бг, когато имах нужда. Това мисля, че се води някакъв европейски стандарт. Е, модифицирала съм си го доста, но досега винаги ми е вършел перфекнта работа, защото изглежда много добре на хартия и е пригледно. Горе в ляво си бях сложила аватара (снимката де).CV_Eng_blank.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 13, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2007 Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост