Юнак Публикувано Март 14, 2006 Report Share Публикувано Март 14, 2006 ЗАЩО ИНЖЕНЕРИТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ? Защото това е аксиома, която се доказва през цялото следване. Защото независимо от климатизацията, знаят, че е нужна хидратация и вентилация. Защото го правят по спецификация. Защото са наясно с координатната система на женското тяло. Защото успяват да овладяват напрежението и да поддържат хармониците. Защото са специалисти по въртящия момент. Защото знаят, че не е важна дължината на вектора, а приложната точка. И най-вече... ...ЗАЩОТО ВЛАДЕЯТ ПРАВИЛОТО НА ДЯСНАТА РЪКА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Март 16, 2006 Report Share Публикувано Март 16, 2006 Хм...баща ми е инженер-химик, НО е левичар...Аз пък вече съжалявам, че не отидох да уча в МЕИ, където ме бяха приели междудругото... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Хахах ... браво Юначе това много ми хареса.Аз мисля да ставам инжинер! Естественно в ТУ-Габрово се надяваме да завършим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Аз съм в Софийското ТУ и досега мога да кажа нескромно, че твъдението е истина Мога да приложа доказателства и да обясня (покажа) на жалещите дами, а те после да пишат книги за мен (малиии откъдето го взимам това самочувствие) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост