s1m3on` Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ако може някои да ми каже какво да правя. Начинаещ съм за съжаление. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ама после да не дойде некой прокурор...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ама после да не дойде некой прокурор...? Ще ти намерим адвокатче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ми не съм сигурна ,че искам да ти обясня точно как става. Но какво да очакваш ли? - любопитство, страх ( дали няма да се изложиш) и може би удоволствие( зависи). Но виж, за последната, мога да кажа доста, но Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ако може някои да ми каже какво да правя. Начинаещ съм за съжаление. Мисля че няма нужда нищо да правиш, всичко ще е наред! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Абе засмукваш джуките и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Февруари 9, 2007 Report Share Публикувано Февруари 9, 2007 Привет!Ще се справиш! Ето една полезна статия по въпроса- видове целувки и как да изпитаме по- голяма удоволствие:Тук!Колкото до удоволствието от целувката- според мен зависи от много неща и тъй като виждам, че темата е малко лична и деликатна предлагам да пуснем една анкета към темата, за да може всеки да си изкаже мнението спокойно и необезпокоявано. Ако нямаш възражения, пиши и ще пусна една, а дотогава прочети статията и се упражнявай за да може скоро и ти да участваш с отговори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s1m3on` Публикувано Февруари 9, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2007 Абе засмукваш джуките и готово. vesodimov Ти ме кефиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 9, 2007 Report Share Публикувано Февруари 9, 2007 Ако може някои да ми каже какво да правя. Начинаещ съм за съжаление. Много си закъснял Всичко зависи от това какво изпитваш към момичето или просто искаш да не изоставаш и да си Красив Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s1m3on` Публикувано Февруари 22, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Много си закъснял Всичко зависи от това какво изпитваш към момичето или просто искаш да не изоставаш и да си Красив ангел4ето права си закаснял сам но мисля да си наваксам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Ако може някои да ми каже какво да правя. Начинаещ съм за съжаление. А бре мойто момче, ти въображение нямаш ли си или искаш да ти кажем какво да нарайш?! Така не става, за тия неща когато ги плауваш и ги мислиш ще излезне провал! Не му мисли много ... когато му дойде моментът ще усетиш как да подходиш, не са ти нужни инстрикции нито съвети! Това е от мен за сега и успех , и нема са плашиш,че те убивам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 (Редактиран) ангел4ето права си закаснял сам но мисля да си наваксам За теб май е важно да не изоставаш...аз мислих, че наистина обичаш момичето ако я обичаш тогава всичко си идва по нормалния начин, ама ти и ти като някой батковци само искаш да използваш момичетата А бре мойто момче, ти въображение нямаш ли си или искаш да ти кажем какво да нарайш?! Така не става, за тия неща когато ги плауваш и ги мислиш ще излезне провал! Не му мисли много ... когато му дойде моментът ще усетиш как да подходиш, не са ти нужни инстрикции нито съвети! Това е от мен за сега и успех , и нема са плашиш,че те убивам! Така си е абсолютно си прав...Стига да не се е объркал, че момичето го харесва, а то да не е така тогава лошо Редактиран Февруари 22, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Така си е абсолютно си прав...Стига да не се е объркал, че момичето го харесва, а то да не е така тогава лошо Еми аз си го знам от личен опит :crazy: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Стига сте се бъзикали,направете му едно туториалче на момчето.За какви ли не маловажни неща пишете ръководства,а като стане дума за важните неща се бъзикате...Не е добре така,да знаете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 (Редактиран) Стига сте се бъзикали,направете му едно туториалче на момчето.За какви ли не маловажни неща пишете ръководства,а като стане дума за важните неща се бъзикате...Не е добре така,да знаете. Ам ... само един въпрос който може да прозвучи по някакъв начин заяждащо,ама на тебе казвали ли са ти какво да правиш когато си щял да се целуваш за първи път ... ?! Редактиран Февруари 23, 2007 от МоДеЛчО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост