Kalera Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Имам следния проблем с DVDто на лаптопа ми: не мога да гледам някои DVDта, защото ми иска промяна на региона, а когато отида в насторйките, за да променя региона, ми казва, че нямам повече право да го сменям. Може ли някой да ми даде съвет какво да направя по този проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Опитай с AnyDVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Нека да допълня. Освен AnyDVD може да се използват следните инструменти:*DVD Region-Free или DVDIdle (Shareware): Информация.Aз използвам DVDIdle, много добре работи в комбинация с повечето DVD плеъри за Windows.*Drive Region Info (Freeware): за да разберете дали вашият DVD-ROM е "блокиран" към даден регион. Maлко е старичка програмата.*DVD Genie (Freeware): Можете да модифицирате кода за региона си, за да гледате DVD филми със Zoom Player, PowerDVD, WinDVD и пр. плеъри.*DVD Region Killer (Freeware): Пак може да се опита с това инструментче за проблем с региона. Също е доста стара програма. Има още програми, които позволяват свален на харддиска DVD филм да бъде гледан без регионални ограничения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Март 17, 2007 Author Report Share Публикувано Март 17, 2007 panevdd и Sir William балгодаря ви. трагна DVDто. Въпреки че, AnyDVD тръгна с предупреждение, че е безплатно само първите 20 дни (или нещо подобно). Ще пробвам и другите предложения. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост