Don_Toni Публикувано Февруари 2, 2007 Report Share Публикувано Февруари 2, 2007 (Редактиран) Купих си едно флашче - Patriot USB memory - 1GB, но проблема ми е че като го включа в компютъра , появява ми се нов драйв и като се опитам да го отворя ми показва това:http://img108.imageshack.us/img108/47/usbwe5.jpgС Уиндоус ХР съм.:( Дайте ми съвет как мога да си оправя флашчето и да си го ползвам. Редактиран Февруари 2, 2007 от Don_Toni Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Февруари 2, 2007 Report Share Публикувано Февруари 2, 2007 Tози флаш няма ли диск за инсталация?Ако е този PEF1G200USB, има някакви препратки за Flash Support. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Февруари 2, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2007 Това е моето флашчеНяма диск за инсталация и пише че не се нуждае от драйвъри ако се включва в ХР, само ако се включва в Уин98 му трябват драйвъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Февруари 2, 2007 Report Share Публикувано Февруари 2, 2007 Обърках по-горе линка за Flash Support.Извини ме, ето го: Flash Support.Това са всички драйвери, които са дадени за тази флашка. Виж какъв стандарт e USB на твоето XP. Има разни ъпдейти по въпроса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Февруари 3, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2007 И това пробвах, но явно нещо му е прецакан фирмуера на флашката: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост