Dragozow Публикувано Февруари 1, 2007 Report Share Публикувано Февруари 1, 2007 Откакто ръчках по базата ми се появява следния проблем като отворя форума:http://i.data.bg/07/02/01/215890_t.jpgПроблема се появява само на моя акаунт,пробвах с друг и няма проблем.Изтрих кукитата ама не е от това.Идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 От това, което видях ерорът ме насочва към sessions.php - погледни дали няма грешка във файла. Другият вариант е нещо в базата данни на форума да е бъгнато(макар, че силно се съмнявам), но тогава не мога да ти дам съвет. Пробвай се ако трябва да нагласиш правата на 777 на файла и да видиш дали ще има проблеми, или пък ако си правил модификации да върнеш старият код. Освен този съвет не мога да ти предложа нещо друго освен втори акаунт, ама не знам как се прави админ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Аз да попитам - какво пише на въпросния ред? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост