lopi85 Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Здравейте!Някои може ли да ми кажи защо пс-то ми на Windews 98 при неиска да се стартира а ми дава някакви грешки 604-discet drive error и 612-configurate change has occured и после пък някакъв прозорец пак с тези грешки и нещо си DHCP MAC ADDR : 04 04 ACC6A30A и накрая 962 нещо си и иска да натисна F1 но нищо нестава Мола кажете ми какво му е и какво мога да направя и дали иска преинсталация и как да стане това.Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Това ми прилича на съобщение от BIOS, а не от Windows. Според мен трябва да се прегледат настройките на BIOS и да се отстрани проблема; за да можем да помогнем с точни указания обаче, ще трябва да кажеш модела на дънната платка на компютъра. Ако имаш гаранционна карта или приемо-предавателен протокол, вероятно имаш тази информация; в противен случай ще трябва да се отвори компютъра и да се види дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост