IVAN Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Тъй като сега му е скучно и нема що да права и викам на десктопа да си направа малко зоологическа градина.И ако можете да дадете линкове за всякакви животни, които предследват мишката или се движат по декстопа Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 (Редактиран) Тъй като сега му е скучно и нема що да права и викам на десктопа да си направа малко зоологическа градина.И ако можете да дадете линкове за всякакви животни, които предследват мишката или се движат по декстопа Мерси Привет IVAN, ето една овца Редактиран Януари 26, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 26, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Привет IVAN, ето една овца тая я имам ... и аз нз от къде :|и некаква котка имам Мерси все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Taзи страничка добра ли е: Jurko Network? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 26, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Taзи страничка добра ли е: Jurko Network?не уалпейпари .... а такива животни като овцата, която даде orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Aaaaa. Разбрах. Имах колекция, но да видя дали я пазя.Toва добре ли е: Animal Cursors Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 26, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Aaaaa. Разбрах. Имах колекция, но да видя дали я пазя.Toва добре ли е: Animal Cursorsне, не ми си разбрал .. това е изгледан на мишката(курсора).Май сам ще си потърса .. аам ще е яко търснете .. като незнам как се подвизават тея неща ( като група софтуер ) в интернет ... ако намера нещо .. ще го споделя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Според мен търсиш screenmates . Пусни едно търсене в Google, има доста сайтове с такива "животинки". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 27, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2007 Според мен търсиш screenmates . Пусни едно търсене в Google, има доста сайтове с такива "животинки". Мерси точно това ми трябваше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Февруари 19, 2007 Report Share Публикувано Февруари 19, 2007 е тази овца е супер, аз само да я видя от интерес и тя като взе да скача и да тича по екрана направо е гот, много ме кефи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 овчицата е много готина , забавна и отпускаща . ако ви паднат други линкове поснете ги тука ако обичате :bravo: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Май 10, 2008 Report Share Публикувано Май 10, 2008 От тук можеш да си дръпнеш още една овца- мисля, че няма по-яка от тази, но е платенаимам я от 8 години, но бян я забравил, а и чак сега ти видях темата.Темата е супер- тези хави намаляват стреса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 10, 2008 Report Share Публикувано Май 10, 2008 А тия твари могат ли като едновремешните тамагочита да се хранят, поят ... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост