Tragedy Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Мислех си, че знам отговора на този въпрос, но явно ми убягва. Та въпроса е следния - ползвам QIP и на някои от хората, на които пиша и са с ICQ (или българската версия или английската, но все 5.1) не им излизат символите на кирилица, които изпращам. Регионалните настройки са наред, но пак не се чете. Имате ли някаква на идея, какво ми убягва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 (Редактиран) Привет Миленски,Според мен проблема е в кирилизацията на ПС -то,но не съм 100 % убеден.Ще ми е интересно да разбера Редактиран Януари 26, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 В настройките на QIP в раздел Client ID qip 2005 (UTF8) ли е избрано? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 26, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Не, не беше. Нагласих го така, но отново не се чете при другите потребители. Между другото като го сложих така и се омаза доста, така че го върнах отново на QIP 2005 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Само да ви кажа че аз съм с ICQ 5.1 и пак някои приятели не могат да ми четат кирилицата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Не, не беше. Нагласих го така, но отново не се чете при другите потребители. Между другото като го сложих така и се омаза доста, така че го върнах отново на QIP 2005Вери стрейндж, при мен на qip 2005 не ми работи пълноценно и някои потребители не ми четат кирилицата. Само да ви кажа че аз съм с ICQ 5.1 и пак някои приятели не могат да ми четат кирилицата.Значи дали не може и нещо ICQ сървърите да мацат положението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Значи дали не може и нещо ICQ сървърите да мацат положението? Ами ... не знам, винаги на едни исъщи се случва (на двама - по точно)Няма ли вероятност да е от кирилизацията все пак? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 26, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Намерих в настройките опция CharSet в менюто Languages, но дори и да я сложа на Cyrillic, отново не четат какво съм написал на кирилица. Това става само за потребители, които са с ICQ. Иначе аз чета кирилица от всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 22, 2007 Report Share Публикувано Март 22, 2007 Привет отново, пробвах вече при няколко познати които не разчитаха кирилицата, ето го и отговора на този въпрос: http://www.softvisia.com/orion/Drugi/ICQ.jpg При смяната на тази настройка на "Bulgarian", всичко си е ОК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2007 Report Share Публикувано Март 22, 2007 Благодарим за информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 22, 2007 Author Report Share Публикувано Март 22, 2007 Жоре, мерси! Задължително ще го пробвам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 19, 2007 Report Share Публикувано Юни 19, 2007 Привет отново, пробвах вече при няколко познати които не разчитаха кирилицата, ето го и отговора на този въпрос: http://www.softvisia.com/orion/Drugi/ICQ.jpg При смяната на тази настройка на "Bulgarian", всичко си е ОК Питам това ICQ ли е? Понеже сега при мене се омазаха нещата, аз не мога да пиша на кирилица. Като отворя преференцийте къде да търся алтернативният език. П.П. Опитвам да настроя QIP 2005 8020 и съм на UTF 8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юни 19, 2007 Report Share Публикувано Юни 19, 2007 Питам това ICQ ли е? Да, това е при ICQ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост