IVAN Публикувано Януари 25, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2008 ЧРД! Всичко най- и много усмивки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, съкровище! Помолих Господ за цвете, той ми даде градина.Помолих Го за река, той ми даде океан.Помолих Го за ангел, той ми изпрати ТЕБ! Бъди много здрав, усмихнат, весел, влюбен и богат. Аз винаги ще съм до теб. Постигай целите си бързо и лесно и бъди доволен и щастлив от това, което си постигнал. Обичам те толкова много, че чак две не виждам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да си много здрав, щастлив и да ти се сбъдват все повече мечти! Нека престоящата година да ти донесе още повече усмивки, любов, успехи и безкрайно щастие! Весело празнуване! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Ч.Р.Д!Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи и всичко най-хубаво.Весело изкарване на празника! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Честит рожден ден. Всичко най-най-хубаво, за което се сещаш. И много поводи за радост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Честит рожден ден!!! Много любов, щастие и здраве! Весело прекарване на празника Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Честит рожден ден пожелавам много здраве и щастие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Благодаря, на всички за милите и ведри пожелания. Нека Ви се връща многократно. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост