mutha Публикувано Януари 21, 2007 Report Share Публикувано Януари 21, 2007 Здравайте ! Въпроса е следния . . . Изтеглих си един страхотен и олекотен Уин. Сложил съм го на старата система. Обаче той няма поддръжка на кирилица (правен е от американци) и няма начин да я вкарам. Поне аз не разбрах такъв начин. Има ли някакъв начин, да инсталирам/прибавя кирилица към него, така, че долу до часовника да си има английски, кирилица, фонетика и да ми се разчитат субтитри и файлове и текстове на кирилица и т.н. С една дума - да бъда щастлив и да махна FlexType-а, който съм сложил сега и който не помага особено много. Поздрави на всички тук и благодаря за оказаната ми досега помощ ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Януари 21, 2007 Report Share Публикувано Януари 21, 2007 Привет mutha,Не разбрах какъв Уин си си сложил, но ... погледни тук за всеки случай.Ако не, дай малко повече информация за да помогнем.Едит:За Флекс Тайп виж това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mutha Публикувано Януари 21, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2007 Привет mutha,Не разбрах какъв Уин си си сложил, но ... погледни тук за всеки случай.Ако не, дай малко повече информация за да помогнем. Липсват ми езици като цяло.Уиндоуса е орязан.Ето и инфо за него:Windows TinyXP Professional SP2 Revision 03 Unattended CD with Windows Post Install Wizard and 60 Post SP2 Hotfixes (Windows Updates) to March 2006 --------------------------------------------------------------------- Create your own bare ISO NOTE: You have a choice of 2 types of TinyXP, the full WPI with over 85 programs, or you can make your own ISO of just TinyXP on its own (with no programs at all). TinyXP now includes the option to create your own 'bare' TinyXP Rev03 ISO that gives you TinyXP_Rev03_BARE.iso (look in the BARE_XP folder and read the instructions). This gives you the same TinyXP Rev03 but without the programs or WPI. You end up with a 200Mb ISO file which you can then burn off and install as a bare operating system without the programs. WITH BOTH OF THESE ISO IMAGES - YOU CANNOT UPGRADE WINDOWS! ONLY INSTALL TinyXP ONTO A BLANK (FORMATTED) DRIVE/PARTITION! ============================================================ Size of compressed "TinyXP_Rev03.exe" in bytes = 546,653,879 ============================================================ TinyXP Rev03 Statistics (TinyXP Rev03 now includes full Internet Explorer, because without this, links inside programs do not work! AND you cannot even visit Windows Update, this is resolved in this "tinytanic" release!) ISO Info... ISO file size in bytes = 630,958,080 Files on ISO = 7,750 Folders on ISO = 398 Windows Performance Info... Operating System RAM Memory Usage = 60Mb (- 5Mb) WINDOWS folder = 440Mb Running Processes on 1st install = 15 Install Time for Windows = 12 Minutes --------------------------------------------------------------------- Windows XP Pro Custom Added Features eXPerience Spectrum Wallpaper Registry Tweaks For Performance/Gaming/Internet Windows Media Center 2005 Beta Version Theme (Royale) Installed Drivers For ATI + NVIDIA Cards --------------------------------------------------------------------- Post Install Wizard (WPI) Installs (Revised 28th March 2006) NOTE: Upon installation of TinyXP Rev03, when you install the full version (not from a created bare ISO, but the full WPI version) you get a shortcut on the Desktop called "Install Programs". Make sure your monitor resolution is at 1024 x 768 so the Windows Post Install wizard can display correctly showing all 85+ programs. For a detailed description of each program, hover your mouse over the name of the program in the post install wizard OR see the "Release Info" shortcut on the Start Menu of TinyXP. Ще разгледам горния линк и ще пиша, ако има положително развитие. Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
summer-moon Публикувано Февруари 10, 2007 Report Share Публикувано Февруари 10, 2007 Зравейте!!! Не знам дали точно тук е мястото за моя проблем, но не ми се искаше да отварям нова тема...Надявам се да ми помогнете. Та значи имам следния проблем...кирилицата на клавиатурата ми работи, но някои неща (като например субтитрите на филмите и надписите към емотиконите в скайп) излизат като някакви йероглифи. Как да ги оправя, а да мога нормално да си гледам филмчетата? Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 10, 2007 Report Share Публикувано Февруари 10, 2007 Кажи с каква операционна система си и дали си инсталирал някакъв кирилизатор. Ако си с Windows OS, виж темата Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 10, 2007 Report Share Публикувано Февруари 10, 2007 Зравейте!!! Не знам дали точно тук е мястото за моя проблем, но не ми се искаше да отварям нова тема...Надявам се да ми помогнете. Та значи имам следния проблем...кирилицата на клавиатурата ми работи, но някои неща (като например субтитрите на филмите и надписите към емотиконите в скайп) излизат като някакви йероглифи. Как да ги оправя, а да мога нормално да си гледам филмчетата? Мерси предварително Привет,Мен ако питаш, отиди в Control Panel/Regional and Language Options/ в графата Regional Options сложи най горе Bulgarian ... долу на Location сложи United States.После на графата Advanced в дясно дай отново Bulgarian - Ok и рестарт и всичко ще е наред, но горните линкове в темата са доста полезни мисля.Успех! PS:Опс, вече са отговорили.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
summer-moon Публикувано Февруари 10, 2007 Report Share Публикувано Февруари 10, 2007 Мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост