Don_Toni Публикувано Януари 18, 2007 Report Share Публикувано Януари 18, 2007 Проблема е следния: един приятел ми записва DVD диск - iso файл, слагам го на моята машинка и тя ми казва че диска е празен, същия този диск на друга машинка тръгва. Моята записвачка е тази Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2007 Report Share Публикувано Януари 18, 2007 С други дискове проблеми имал ли си или се случва за пръв път? На трети компютър пробва ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Януари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2007 Да случвало ми се е и друг път така да става. И дисковете на други компютри тръгват, а на моя не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 18, 2007 Report Share Публикувано Януари 18, 2007 Хм, опитай да тестваш кои марки CD/DVD дискове ти пасват най-добре. Има доста програми за тест на CD/DVD.Ето:*Windows: DVD Identifier (free), DVDInfo (free), DVDInfoPro (trial)*Macintosh OS X: DVD Media Inspector (free)*Linux: dvd+rw-mediainfo (free) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 19, 2007 Report Share Публикувано Януари 19, 2007 Аз да попитам с коя програма ти казва, че няма диск. Пробвай с някои специализирани програми за информация за дискове да видиш какво ще стане (Sir William ти е дал чудесни предложения). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост