coojoe_213 Публикувано Януари 18, 2007 Report Share Публикувано Януари 18, 2007 Здравейте отново. Пратиха ми тази програма от Германия, с цел трансфер на файлове и най-различни документи. Това е един вид буквално браузър, който има за задача аз да пратя някакъв файл, и следователно отсрещната страна го дърпа или обратното. Инсталирах я и започнах да слагам желаните файлове във вече новият браузър, същото направи и отсрещната страна. Но какво стана?... Аз виждам това, което съм сложил и отсрещната страна си вижда това, което е сложил. Целта не е такава все пак, отсрещната страна трябва да получи моите файлове а, аз трябва да получа файловете на моя човек. Някой може ли да ми обясни или даде линк с някакво напътствие за тази програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2007 Report Share Публикувано Януари 20, 2007 Интересно как толкова елементарна програма затруднява толкова хора. Както и да е.Преди всичко искам да кажа, че ако си нереален IP (192.168.ххх.ххх) адрес НЯМА да можеш да направиш сървър. За целта от Menu избери Self Test. Програмата ще се тества сама и ще каже дали всичко е наред. Ако имаш защитна стена, разрешил си достъп на програмата и въпреки това каже, че има проблем, значи си с нереално IP и няма да стане.Ако тестът покаже, че всичко е наред, ето как става номера:1) Влачиш файловете, които искаш да споделиш, в програмата.2) В горната част се намира полето Address. В него се изписва адресът към файла/папката, който си маркирал в долното поле. Просто копираш този адрес и го даваш на другия потребител.Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 21, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2007 Здравей. Пробвах това , което си ми писал, но ми изписа това: ''The test failed: server does not answer. You are behind a router. Ensure is configured to forward port 80 to your computer. Това какво ще рече, че компа ми е с нереално ip или... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост