Пулсар Публикувано Декември 23, 2010 Report Share Публикувано Декември 23, 2010 ...Молбата ми е, ако някой знае как се изключва досадника дето чете името на песента ............ Какъв досадник,каква песен !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rumenggr Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Плеъра ми казва името на песента и от кой изпълнител и албум е.И това със стартирането на всяка песен като ламаринения глас върви върху песента и е ... не е гот Пуснах му фабрични настройки и се изключи. Добре, аз пак не разбрах как се включва и изключва тази опция което не е добре и не ме прави по-знаещ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2010 Report Share Публикувано Декември 30, 2010 Би трябвало да е следната опция: десен клик -> Options (Опции) -> TTS: Read Title on Play Start (Диктор: Четене на заглавието при започване). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Май съм малко извън темата но има нова версия . Предположително ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Доколкото разбрах създателят на KMPlayer и впоследствие - на PotPlayer се връща обратно. Интересно дали това означава че приключват с втория...Всъщност лично за мен е по-добре - по някаква причина при всяко отваряне на PotPlayer има забележимо забавяне от 2 - 3 секунди... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Искам да попитам, имали ли са и други потребители проблеми с KMPlayer под Windows7(x86,Professional конкретно), a именно следното съобщение:This program needs a windows component, which isn't available. File: flash.ocxТова съобщение излиза при всяко стартиране на програмата, след чисто нова инсталация на Windows7 Professional x86 MSDN с единствено инсталиран Flash Player за IE. След кликването-ОК на съобщението, програмата си работи коректно.Знам, че става въпрос за бъг, но в новите версии на KMPlayer същият поправен ли е, понеже нямам инсталиран Windows7, за да го тествам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 единствено инсталиран Flash Player за IE. Трябва ти и за Firefox/Opera/Safary - ползва се от Album Art .Мен друго ме е яд не се оправят бъгове от по на 100 години .Пуснете едно търсене в Гугъл "kmplayer freezing" и четете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Трябва ти и за Firefox/Opera/Safary - ползва се от Album Art .Мен друго ме е яд не се оправят бъгове от по на 100 години .Пуснете едно търсене в Гугъл "kmplayer freezing" и четете.Те то нямаше инсталиран друг браузер и никъде не пише, че трябва да сложа друг+флаш плеъра.След това бях сложил Opera+Flash Player за Opera/FF/Safari и пак същата ситуация.Изглежда, че е бъг. За това лично аз ползвам Pot Player. Искрено се надявам разработката му да продължи, понеже ми допада много повече от KMPlayer и е по-лесен за настройка на потребителите, които го инсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Здравейте, имам малко странен проблем с този плеър. На уин 7 (само при него) ми искарва винаги грешка при пускането на какъвто и да е фаил. Защо е така и как да го оправя... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Здравейте, имам малко странен проблем с този плеър. На уин 7 (само при него) ми искарва винаги грешка при пускането на какъвто и да е фаил. Защо е така и как да го оправя... Пробва ли да го преинсталираш?И му дай,да си направи асоциация с файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Пробва ли да го преинсталираш?И му дай,да си направи асоциация с файловете. Преинстала беше първото нещо, което направих и асоциацията направих и пак е така...Само аз ли съм с този проблем на седмицата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Каква точно е грешката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Юли 16, 2011 Report Share Публикувано Юли 16, 2011 Здравейте,от доста време съм с КМПлеър и досега съм нямал кой знае какви проблеми.Напоследък обаче,имам дребен проблем със скиновете.Слагам си някакъв скин,но когато стартирам плеъра той си е със неговия си-този който си е по подразбиране.И така след всяко стартиране се налага да го сменям с този който аз искам.Някой имал ли е подобен проблем и евентуално съвет за отстраняването му.Предварително Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Декември 16, 2011 Report Share Публикувано Декември 16, 2011 С горния проблем се оправих,но сега имам друг. Какво значи това-http://img17.imageshack.us/img17/6803/77793821.jpg Uploaded with ImageShack.us и как да направя тека,че да спре да се показва след всяко стартиране на плеъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2011 Report Share Публикувано Декември 16, 2011 Опитвал ли си да направиш това, което плеърът иска - да го стартираш като администратор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост