Night_Raven Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Регионалните ти настройки както в тази тема ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Anito Публикувано Юли 26, 2008 Report Share Публикувано Юли 26, 2008 Благодаря, Night Raven !!!! Тези настройки ми помогнаха!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jerry Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Много добра програма , ползвам я близо шес месеца чудесна е.ЗАСЛУЖАВА СИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanvalja Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Здравейте, аз искам да попитам за едно на пръв поглед маловажно нещо, но няма как като е свикнал човек....досега ползвах BSplayer, и на всичките ми филми иконките им бяха БСплеярчета, когато си сложех КМП,си останаха така, после ънинсталнах БСП, и иконките станаха с Windows media plear.Пусках филм с КМП, и му казвах да отваря винаги такива файлове с тази програма, давах десен бутон на файл- свойства/промени, два пъти цък на КМП, но все не става....Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Отваряш KMP, натискаш F2 и...http://i35.tinypic.com/2wq5oaf.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanvalja Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Отваряш KMP, натискаш F2 и...http://i35.tinypic.com/2wq5oaf.pngБлагодаря, не било сложно, аз натисанах избери всички, и сега показва видео файловете и музикалниоте, и субтитрите ,и ISO файловете и просто всички видове файлове със своите разширения - просто супер програма..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oxygen Публикувано Ноември 21, 2008 Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Ползвам я от година и половина и съм много доволен от нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtalaki Публикувано Ноември 23, 2008 Report Share Публикувано Ноември 23, 2008 Това е номер едно player за мен използвам го за всякакви медийни файлове, а новата версия направо кърти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Много добра програма наистина, ползвам я от около година и до сега съм нямал проблем с възпроизвеждането на някой мултимедиен формат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sivokuche Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Здравейте... И аз имам кофти проблем с KmPlayer-a . Mного съм доволен от него въпреки, че бях с Виста .. Сега, обаче реших да пробвам с новия Windows 7 i KmPlayer-a започна да ми бави, забива, абе въобще стана мазало..., докато Media Pleyar Classic ми работи перфектно ... Между другото съм и доволен от Win-a 7.. Нищо, че е Бета версия ... Можете ли да ми дадете съвет, какво мога да направя ? Имам чувството, че нещо му прецаках настройките някъде, но не знам къде... А си го преинсталих и отново, и пак ... Компа ми е мощен - не е от него :( .. Благодаря предварително !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Деинсталирай The KMPlayer, изтрий му папката в Program Files (ако е останала), инсталирай последната версия на плеъра. Ако продължаваш да имаш проблем, е напълно възможно самият плеър да има проблеми с операционната система. В такъв случай ще трябва да ползваш друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
i1978 Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Здравейте,Имам един въпрос.В момента съм с последната версия на програмата, но субтитрите не мога да ги сложа в картината.Винаги ги отделя с черен фон.Всъщност файловете с mkv формат. Моля някой ако знае да ми каже.Искам всъщност картината да е на цял екран и субтитрите в нея. На старите версии ставаше, но тук не мога да се оправя. Повтарям пак за файлове с mkv разширение.Благодаря ви предварително!Иначе програмата е №1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Имам друг въпрос. По принцип не е кой-знае какво,но...Не можах да видя къде от настройките (а те са твърде подробни ) се задава това,което се свири в момента да се върти в етикета на лентата със задачи (мисля,че така се казваше). Версията е 2.9.3. Благодаря за бързият отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 Инсталирах KMPlayer версия 2.9.3. и имам няколко въпроса: 1. Как да направя така, че субтитрите да се зареждат автоматично, т.е. да се появяват с отварянето на филма, а не да ги зареждам допълнително всеки път?2. До колкото разбрах този плеър може да чете субтитри. Ако правилно съм разбрала от къде да включа четенето на субтитрите?3. Като кликна с десен бутон върху филма и отвори с... липсва KMPlayer. Защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 Инсталирах KMPlayer версия 2.9.3. и имам няколко въпроса: 1. Как да направя така, че субтитрите да се зареждат автоматично, т.е. да се появяват с отварянето на филма, а не да ги зареждам допълнително всеки път?2. До колкото разбрах този плеър може да чете субтитри. Ако правилно съм разбрала от къде да включа четенето на субтитрите?3. Като кликна с десен бутон върху филма и отвори с... липсва KMPlayer. Защо?Трябваше да инсталираш по-новата версия 2.9.4, тя е по-добра, смени я. 1. Ако субтитрите са правени точно за конкретния филм, те се зареждат автоматично. Ако не са - ръчно, както при всички плейъри, сори. Ако филмът е на повече части, всяка следваща част се зарежда автоматично, това не всеки го може. 2. Плейърът е на български език, по време на филма кликаш с десен бутон на картината и четеш менютата. Може да завлачиш субтитрите и да ги пуснеш в картината на филма, зареждат се и така.3.Щом няма в контекстното меню на Windows Explorer KMPlayer - добавяш го - кликаш най-долу Browse, намираш го в C:\Program Files\The KMPlayer и посочваш файла KMPlayer.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост