Jump to content

Ревю: The KMPlayer

Препоръчан пост

е да, но само за две единствени неща ми харесва този плеър: за вградените кодеци и за настройката на тайминга на субтитрите.. а и за хубавите скинове които има, вчера се порових и намерих доста интересни и добре изглеждащи скинове на които даже и Winamp би завиждал :cooldude:
Сподели другаде

• 2 months later...
  • Отговори 101
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Здравейте на всички!Имам едно питане.Как да направя така,че след като пусна някакво видео и минимализирам kmplayer-a при започване възпроизвеждането на следващото видео,плейарът да не се визуализира,а да си остане долу в трея минимализиран,но работещ.Май много сложно се изразих,но се надявам да сте ме разбрали.
Сподели другаде

On 5/6/2010 at 8:12 AM, _DIdo___ написа:

Здравейте на всички!Имам едно питане.Как да направя така,че след като пусна някакво видео и минимализирам kmplayer-a при започване възпроизвеждането на следващото видео,плейарът да не се визуализира,а да си остане долу в трея минимализиран,но работещ.Май много сложно се изразих,но се надявам да сте ме разбрали.

Отваряш KMPlayer >F2>Общи и от списъка махаш отметката на Възстанови при начално възпроизвеждане на видео.

А ако си на Английски KMPlayer >F2>General от списъка махаш отметката на Restore if video playback is started from a file manager. :)

Сподели другаде

Най-после и аз си инсталирах KMPlayer. Но имам сериозен проблем.

Какъвто и размер да дам, видеото и субтитрите не могат да излязат на цял/стандартен екран/Излиза само едно малко квадратче,като на прикачения файл.

Моля да ми обясните /като на малоумна ...въобще няма да се обидя :blush: / от къде да си оправя настройките. Уж всичко разгледах, но не става :'( На всичкото отгоре, когато затворя програмата /KMPlayer/ винаги ми дава съобщение за грешка-втория прикачен файл.

С Windows XP SPIII съм,а The KMPlayer 2.9.4.1436 го изтеглих от сървъра на SoftVisia

Сподели другаде

Оказа се, че и със субтитрите на някой филми имам проблем. Под тях излизат едни зелени сенки и някой от старите редове не изчезват. Върху тях излизат следващите субове и въобще омазана работа :crosseyes1: Вече не ми излиза онова съобщение за грешки, но пак картината е само в квадрятче,а около него е черен екран.

Може би трябва още инфо, но не знам какво да покажа.

-Чист (не самоделка) Windows XP

-видео картата е ATI RADEON 9200 series Drier Version 9.14.10.6404 /драйверите са от оригиналния съпровождащ диск/.

-Ползвам Night_Raven Codec Pack .

-Няма вируси

Да сменя ли драйверите на видео картата?

Сподели другаде

Пакетът с кодеци не би трябвало да създава проблеми, защото The KMPlayer би трябвало да си ползва своите и да не го е грижа какви са инсталирани в системата. И все пак, можеш да опиташ да деинсталираш пакета.

Драйверът за видео картата актуален ли е? С други плеъри проблеми има ли?

Сподели другаде

On 5/8/2010 at 9:13 AM, Night_Raven написа:

Драйверът за видео картата актуален ли е? С други плеъри проблеми има ли?

Допълних поста си преди да прочета този. Май драйверът новия е версия 6.11/дали не бъркам нещо?/ Имах проблем и с BSPlayer-леко накъсваше картината. С VLC media player нямам проблем.При CyberLink PowerDVD също при някой DVDта многооо слабо накъсва. Този проблем с накъсването се появи вчера, когато инсталирах SLOW PCfighter.С нея трих някакви грешки и после нещата се омазаха. Може пък и да не е било от нея :'( Иначе изтрих SLOW PCfighter,но проблема остана

Сложих актуален драйвер и проблема е решен. Всичко е перфектно-и картина и субтитри :yeah:

Мерси Night_Raven. Не очаквах да е от драйверът,защото до вчера всичко си беше ОК и от раз се прецакаха нещата.

Редактиран от antishoC
Сподели другаде

• 2 weeks later...
  On 8/16/2008 at 2:31 PM, Steelheart написа:

Отваряш KMP, натискаш F2 и...

http://i35.tinypic.com/2wq5oaf.png

Здравейте ! Ще ви бъда безкрайно благодарен,ако ми дадете разяснение дали трябва да се маркират всички отметки показани в прозореца по-горе,тъй като в стандартните настройки при мен има не маркирани формати ? Аз съм с версия 2.9.4.1435 Не маркирани са AVI,MPG,MP4,WMV и ASF. Дали това,че има не маркирани формати се отразява на работата на КМПлеъра ? И най-важно-трябва ли да ги маркирам ?

Благодаря предварително !

Сподели другаде

Тази настройка оказва на операционната система с кое приложение да отвори конкретния формат, ако е маркиран - ще ги отвори със KMPlayer, ако не - с video player-a инсталиран на системата (обикновено се подразбира: Windows Media Player). Ако си решил да ползваш изцяло (за гледане на видео / слушане на аудио) KMPlayer - слагай отметките навсякъде.
Сподели другаде

Тази настройка оказва на операционната система с кое приложение да отвори конкретния формат, ако е маркиран - ще ги отвори със KMPlayer, ако не - с video player-a инсталиран на системата (обикновено се подразбира: Windows Media Player). Ако си решил да ползваш изцяло (за гледане на видео / слушане на аудио) KMPlayer - слагай отметките навсякъде.

Благодаря за разяснението.Бе полезно за мен !

И тъй като става въпрос за КМПлеър искам да помоля и за отговор на следния въпрос.Има ли опции в настройките на плеъра,които да позволяват изрязването на част от кадри/от видеоклип или филм/и след това да се сейфат като GIF формат ? И ако има нека се онагледи,или опишат, от къде и как се извършват? Благодаря !

Сподели другаде

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Здравейте, наистина плеъра работи добре.Молбата ми е, ако някой знае как се изключва досадника дето чете името на песента нека сподели.Омръзна ми да го ругая, а не се оправих с настройките. :help:
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...