Jump to content

Няколко въпроса относно windows xp, windows vista, windows xp pro

coojoe_213

Препоръчан пост

Здравейте. Тук искам да задам няколко въпроса относно операц. с-ма windows. Така, относно windows xp имам въпрос. Защо когато си преинсталирам компа независимо дали дискът ми е записан на''bootable'' или нормален запис на windows, ми изкарва някакви неща за DOS, и същевременно ми изписва ''please insert packet 2 for windows''. Какъв е този пакет (пробвах с четири различи видове windows и пак същотото нещо ми се появи. Едва накрая, вече с друг, windows(xp profesional 1997-2001) стана. Вярно ли е, че microsoft разработила програма, с която не можем да използваме новият им windows vista (32bit & 64bit). Тази тяхна програма не позволява windows-a който използваме(т.е. ако сме със vista), да бъде кракнат и също навнизала в самите нишки на ядрото на windows-a, и така разбирали кой е с оригинален, и кой е с кракнат(дават ти точно 1 час да го деинсталираш). Третият ми въпрос е за windows xp professional(1997-2001). По-лош ли е по качество от windows xp... Windows Vista, с какво е по добЪр от всички останали. Благодаря на всеки, който си впише мнението :)))
Сподели другаде