Jump to content

Интересни и странни хора, които сме срещали

Препоръчан пост

Такава тема, като че ли няма във форума. Мисля, че ще е любопитно да разкажем за интересните, странните, чудатите хора, които сме срещали.

Ето например, в момента живея във Варна, всяко лято тук има най-различни хора и атракциони. Навярно някои от вас са го виждали, но за останалите ще разкажа. Обикновено се появява надвечер към 18 часа на търговската улица, която води към морето. Носи широки панталони с дълбоки джобове, в които има най-различни джунджурии, шарена тениска и голям червен нос. Това е един уличен КЛОУН, който се закача с минувачите и радва всички наоколо.

Сподели другаде

Хехехехехеххе, знам го този клоун. Много е весел и прави голям смях на хората. Имаше подобен в Пловдив навремето, но не знам дали е все още там.

Аз пък ще разкажа за един човек, който видях навремето в Търново в една компютърна фирма. Та ходих аз да гледам цените на частите там (нещо, което правех по три пъти на ден по това време) и гледам някакъв човек в селски дрехи и с цървули нещо оглежда. Гледа, гледа и накрая си тръгна. Отидох после при собственика на фирмата и го попитах какво прави този човечец там, защото беше много странен, сякаш току що е излязъл от обора, пък в компютърна фирма (това беше май 1995-96 и компютрите не бяха особено популярни) - изключително странно. Тогава момчето ми обясни, че човека бил изключително богат и току що е купил 10 или 15 компютъра. Аз направо зяпнах и винаги ще помня тази история с този странен човечец :)

Сподели другаде

Хубаво е да уточним кого ще включваме в класацията - щото всеки луд си е интересен сам за себе си, а доста ги има по улиците. Тъй като все още няма установени критерии, ще се възползвам от промоцията и изключвайки ромското съсловие (няма безинтересен ром), ще споделя за:

1. Навремето като пътувах с влак и имаше един луд на гара Стражица, който винаги заставаше на перона, надуваше една вътрешна гума и после се състезаваше с влака.

2. Нямам нищо против просяците, но някои от тях си имат специални стратегии - в София има една жена, обикновено проси по центъра - елегантно и спретнато облечена, с очила и интелигентно излъчване, с грим, държи в ръцете си бутикови чанти - поне 5 пъти ме е спирала с молба да ме пита нещо и после ми обяснява, че излязла на покупки и си загубила портмонето та нямала пари за автобуса. Първият път се хванах, но на втория мми стана ясно че ме е метнала а на третия направо я напъдих.

3. Имах един състудент, който винаги стоеше на лекции с шапка (в смисъл зимна шапка с помпон отгоре) и отказваше да я махне, защото твърдеше, че му се нарушавал температурният баланс на главата

4. Според друг мой познат храната е най-вкусна като и изтече срока на годност и понякога си купува такава храна или пък чака да изтече срока на закупен от него продукт и тогава я консумира (Не че го прави винаги, просто когато храната очевидно е развалена, той твърди че й няма нищо и че е апетитна).

Редактиран от Neuton Gimic
Сподели другаде

Навремето имах съученик, който беше закачил една супена лъжица за паталона си на връвчица. Висеше си някъде до коляното му и отказваше да я махне дори в часовете. Мисля, че го раздаваше наркоманче, вземаше разни хапчета, но предполагам си е мислил, че е много куул хората да си мислят, че е на хероин, примерно. Предполагам е имал идеята лъжицата да загатва, че я използва за разтваряне на мат'риала, като по филмите...пък може и за това да я е използвал, въпреки всички не знам защо всички трябваше да сме свидетели на неговите слабости. Също така е доста възможно тази лъжица да е била просто средство да се прави на интересен...в 9ти клас го изгониха от училище, след това не знам какво е станало и дали все още си носи лъжицата. :blackcat:
Сподели другаде

Мисля, че не е нужно да поставяме граници и критерии. Просто, който иска нека сподели по темата, така ще бъде по интересно и ще прочетем за хора от А до Я.
Сподели другаде