Vankata Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 (Редактиран) Здравейте хора.Имам едно запитване отностно photoshop-а.Не съм сигурен, че мога да го обесна по най-добрият начин, но ще се опитам.Искам да слея две снимки в една. По точно казано искам едната да си е нормална, а другата да се вижда леко.Дано да ме разберете и се сетите как става това, че спешно ми трябва. Благодаря предварително. Редактиран Януари 6, 2007 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 7, 2007 Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Стамбето (Zevzek) или Ваня (vanina) са експертите на тази програма, но ще се опитам да дам едно предложение - защо не опиташ да направиш едната снимка прозрачна и да я сложиш в друг слой (layer)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Януари 7, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2007 И аз така си мислех да направя, но не се сещам как мога да е направя прозрачна. Ако може да ми кажеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Януари 7, 2007 Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Привет Ванка! Ще се опитам да помогна.Отваряш първата снимка. Правиш нов леар. Отваряш втората снимка, която ще слагаш върху първата. Копираш втората- Ctrl+C и я пействаш върху новия леар на първата. Ctrl+V. След това нагласяш прозрачността, както ти харесва и запазваш проекта. Успех! Ето и шот:http://img443.imageshack.us/img443/3036/untitledhi9.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Януари 8, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2007 (Редактиран) Дани, мерси много. Стана. Редактиран Януари 8, 2007 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост