Don_Toni Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 (Редактиран) Преди 3-4 дена си инсталирах google web accelerator, и ми започнаха мъките, браузърите които ползвам аз - Лисицата и ИЕ7 нещо се побъркаха: не мога да се логвам във форумите (писах дори на Tragedy по ICQ), постоянно ме изхвърля, а ако случайно се закрепя в някой форум - то тогава не мога да пиша, дава ми постоянно Bad request, прави ми постоянно разни катерици, а браузърите които ползва приятелката ми ( Flock и Опера) няма проблем с тях, започнах да си мисля че са ме баннали от всички форуми или какво ли още не. Трих кукита, влизах през проксита и не ще и не ще. И днес реших да пробвам нейните браузъри с моя никнейм и нямах грижи. И както най-често се случва при мен - докато отивах към магазина ме огря прозрението - google web accelerator се интегрира в ИЕ7 и в Лисицата. Като се прибрах , махнах google web accelerator и всичко си е ток и жица. Така че да знаете, ако нещо ви полудее браузъра и ползвате google web accelerator - от него ще е. Редактиран Януари 6, 2007 от Don_Toni Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 Достатъчна ни е помощта, която оказва чичо Гугъл в търсенето!Другите и програми да ги ползват хард-феновете и! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 7, 2007 Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Don_Toni, благодаря ти за това, че сподели с нас как си се справил с проблема си. Така можем да бъдем полезни и на други потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan ivanov Публикувано Януари 8, 2007 Report Share Публикувано Януари 8, 2007 И аз мисля, че това е доста полезно.Никога съм нямал идея да инсталирам "google web accelerator", но вече имам някакъв опит (и едно на ум)Подкрепям идеята да се споделя, когато някой се справи с даден проблем, без да му се налага да пита. Даже може да има отделна темичка за подобни съвети в аванс, защото независимо от повода който ни е накарал да влезем първия път във този форум, то всяко следващо влизане е с цел да научим нещо ново (поне за мен е така) 10х Don_Toni Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост