smsliverpool Публикувано Януари 11, 2007 Report Share Публикувано Януари 11, 2007 Здравейте и от мен. Аз имам такъв проблем:Пиятел ми изпрати от Ирландия ДВД на Depech Mode, като не е типичния двд формат, а всяка отделна песен е под формата на MPG( по простата причина, че така единствено е успял да го пеазапише от оригинален двд диск, поне така казва). Нито DVD Shrink, Clone DVD, DVDFab Platinium не искаха да приемат файловете, което предполагам е нормално, защото диска не е двд, като такова. Единствено с ConvertXtoDVD успях да го направя на двд, но за съжаление не искаше да тръгне на дом. плеяр. Предполагам,че вкарваш всеки MPG файл по отделно.Аз също ползвам ConvertXtoDVD и не съм имал проблем никога при тръгването на дом.плейър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Януари 12, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2007 Аз имам още едно запитване. Имам околко 10на серии на един сериал и искам да си направя ДВД с всчките. С коя програма е най-подходящо и как се решава въпросът със субтитрите при толкова много файлове. Досега съм записвам правил ДВД само от един файл с VSO conveter.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Януари 12, 2007 Report Share Публикувано Януари 12, 2007 Аз имам още едно запитване. Имам околко 10на серии на един сериал и искам да си направя ДВД с всчките. С коя програма е най-подходящо и как се решава въпросът със субтитрите при толкова много файлове. Досега съм записвам правил ДВД само от един файл с VSO conveter.Благодаря Най лесно ще го направиш със същата програма.Отваряш програмата и от File слизаш на Add Video File. http://www.picsbg.com/uploads/b1ecf2537e.jpg Слагаш първата серия,след това пак на Add Video File и добавяш една след една и останалите серии.Субтитрите сами се прихващат,стига да са с едно и също име с този на филма(серията) и да са в SRT формат. http://www.picsbg.com/uploads/36844a43d4.jpg И започваш да си оформяш ДВД-то по твой вкус.На Background избираш снимка или облошка от компютъра.Там където пише Menu text : Blood Diamond (2006) CD1 пишеш напримерно първа серия или както ти си решиш.Горе в меню Settings трябва да зададеш някои и други настройки,като напримерно размер и шрифт на субтитрите,размер на диска ДВД5 или ДВД9,ДВд-то PAL или NTSC да е и т.н.Гледай да не ги сложиш всичките серии на един проект.До 5-6 серии,защото повече може и да влоши качеството на изходния файл.Не съм пробвал с повече от 3 файла на проект,качеството се запазва.Предполагам,че сериите са ти в Avi формат.Дано с нещо съм ти помогнал!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 Здрасти на всички.Предварително се извинявам ако не питам на правилното място имам следното затруднение искам да запиша един филм на dvd но филма е файл формат Divx а двд плеъра ми не чете такъв формат как и с каква програма бих могла да обърна файловете опитах направо с Nero но с него не ми обръща субтитрите а ми казаха че по този начин ще ми се разминават с картината много ще съм ви благодарна ако ми обясните кое как става и да ми препоръчате някоя програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 май го направих пробвах с ConvertXtoDvd и ги обърна и двата файла сега ще пробвам да видя дали е станало неще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 успях да ги обърна но като ги записах на диск нямаше ги незнам къде бъркам с ConvertXtoDvd или с neroto може ли малко обяснения кое как става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост