lpa Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 Искам да направя ДВД, но с англ. и бг субтитри. Няма нужда от меню, а просто да има вградени два вида субтитри. По принцип правя ДВД-та с VSo convertXtoDVD, но тя изглежда няма тази функция.Другият въпрос е свързан с това как да запиша ДВД 6,5ГБ на обикновен ДВД диск, или по точно как и с какво да го намаля. Тъй като не успях да копирам един диск с DVDshrink, използвах cloneDVD, коята копита ДВДто, но с големина 6,5 Гб. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 (Редактиран) Eто едно ръководство по първия въпрос: How To Add Subtitles to a DVD (THE COMPLETE WORKING GUIDE) По втория: За намалявне големината на DVD освен с CloneDVD и DVD Shrink предлагам да опиташ с DVDFab или Nero Recode. Аз използвам DVD Fab Platinium, който работи доста добре с намаляване размера на DVD. Редактиран Януари 6, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Януари 6, 2007 Report Share Публикувано Януари 6, 2007 С DVDFab можеш също да разцепиш същият този файл на два диска от по DVD5,без загуба на качеството.С DVD Shrink вкарваш ДВД-то в нея и даваш Backup.Но ще стане с голяма компресия на ДВД5.Предполагам,че има поне още два-три аудио потока.Премахни тези които не искаш,така картината ще се запази.Относно ConverXtoDVD тя прихваща субтитри само в srt формат.Можеш да ги прибавиш и с DVD Lab Pro. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 7, 2007 Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Другият въпрос е свързан с това как да запиша ДВД 6,5ГБ на обикновен ДВД диск, или по точно как и с какво да го намаля. Тъй като не успях да копирам един диск с DVDshrink, използвах cloneDVD, коята копита ДВДто, но с големина 6,5 Гб. Благодаря предварително Ето една полезна статийка по този въпрос - http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Януари 7, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Благодаря на всички, мисля че ще ми свършат работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 10, 2007 Report Share Публикувано Януари 10, 2007 Хелоу Имам едно въпросче.. Как и с каква програма се записва Double Layer DVD? Данке предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Януари 10, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2007 Пак съм аз :(.Не съм сигурен, че поясних, но по-гореспоменатото ДВД е записно на поята машина под формата за 10на файла, като общият размер е 6,5гб. Проблемът ми е, че успявам да намаля размера им нито с DVD shrink, нито с DVD fab, за да ги запиша после на нормалнен ДВД диск. Просто не разбирам как точно може да стане това. Ако е цял диск ми е напълно ясно, под тази форма, не! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 10, 2007 Report Share Публикувано Януари 10, 2007 (Редактиран) Toeст това DVD е под формата на папки с файлове на харддиска и не е стуктурирано коректно, за да се запише като нормално DVD на оптичен диск? Хм, труден въпрос. Eто информация за структурата на DVD: What's on a DVD?@doom9.org Редактиран Януари 10, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Януари 10, 2007 Report Share Публикувано Януари 10, 2007 S DVDShrink в режим Reautor ли опитваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Януари 10, 2007 Report Share Публикувано Януари 10, 2007 С DVD Fab като посочиш със "Source" папката, където ти е записано това DVD на харддиска нищо ли не става?Ето картинка:http://www.picvalley.net/u/73/72894_539.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 11, 2007 Report Share Публикувано Януари 11, 2007 Хелоу Имам едно въпросче.. Как и с каква програма се записва Double Layer DVD? Данке предварително Първия и най-логичен отговор е Nero. Иначе и по-новите версии на другите програми за запис също го поддържат. Ако искаш мога да проверя кои точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 11, 2007 Report Share Публикувано Януари 11, 2007 Здравейте и от мен. Аз имам такъв проблем:Пиятел ми изпрати от Ирландия ДВД на Depech Mode, като не е типичния двд формат, а всяка отделна песен е под формата на MPG( по простата причина, че така единствено е успял да го пеазапише от оригинален двд диск, поне така казва). Нито DVD Shrink, Clone DVD, DVDFab Platinium не искаха да приемат файловете, което предполагам е нормално, защото диска не е двд, като такова. Единствено с ConvertXtoDVD успях да го направя на двд, но за съжаление не искаше да тръгне на дом. плеяр. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 11, 2007 Report Share Публикувано Януари 11, 2007 Забравих. Пробвах и с IfoEdit и VobEdit. По принцип работи без проблемно, ама в този случай се издъни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Януари 11, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2007 S DVDShrink в режим Reautor ли опитваш?Да, зарежда ми самите файлове, дори пускам филма на превю, но няма опция, с която да го запиша. Както и да е успях да го направя с DVDfab след като си поиграх малко с програмката. Благодаря на всички за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 11, 2007 Report Share Публикувано Януари 11, 2007 Първия и най-логичен отговор е Nero. Иначе и по-новите версии на другите програми за запис също го поддържат. Ако искаш мога да проверя кои точно.Ако не ти създавам трудности... Малко не съм запознат с този вид DVD. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост