Night_Raven Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 Така описано не ми се струва като някакъв особен проблем. Звукът се възпроизвежда при влизане в акаунт. Струва ми се, че просто имаш процеси, които бавят зареждането/показването на работния плот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 ОК, а процесите нали от RUN->msconfig трябва да ги изключа. Също така да питам, като стартирам ОС ми излиза някаква грешка за липсващ файл csrcs.eхе от Windows, което не ми пречи, но ако има от някъде да го изтегля евентуално.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 В интернет дават, че липсващият csrcs.exe е вирусен файл (да не се бърка с csrss.exe, който е важен файл на Windows). Ето какво намирам тук например. Желателно е да пуснеш едно сканиране с програмите Malwarebytes' Anti-Malware и SUPER AntiSpyware Free. После може да прикачиш логовете тук да ги видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 Ето това е от едната програма http://prikachi.com/images/969/2882969r.jpg . Сега пускам и другата да сканира и след малко ще кача резултата и от нея. Това е текстовия файл http://prikachi.com/images/985/2882985m.jpg SUPER AntiSpyware Free ми я отваря с иероглифи и нищо немога да разбера. Тегля я от тука с Opera. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 Ето и от SUPER AntiSpyware Free http://prikachi.com/images/341/2883341q.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2011 Report Share Публикувано Януари 20, 2011 Защо не са отстранени заплахите с MAM?Силно ти препоръчвам да инсталираш Service Pack 3 за Windows XP и след това да инсталираш Internet Explorer 8, дори и да ползваш алтернативен браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Tази сутрин като пуснах компютъра грешката за този csrcs.exe файл не се появи.Да смятам ли че проблема е решен, а отнсно заплахите, освен ще сканирам отново с МАМ и ще ги отстраня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Натали Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Помощ и за мене! След смяна на дънна платка се появи следния проблем: някои от свалените филми бяха без звук, други със стържещ звук, на трети се чува музиката, а говора не. По въпроса направих следното: преинсталиране на драйвъри, инсталиране на кодек: K-Lite_Codec_Pack_680_Mega, проверка на тонколони, смяна на програмите за сваляне и възпроизвеждане, преглед на настройките в device mdndger. Никъде нищо. Само дето изчезна и звука който си имах до този момент. Не разбирам много от проблема и затова моля - помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Дай по-подробна информация за това кои файлови формати какви проблеми имат. И какви плеъри са тествани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Натали Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Night_Raven, благодаря за желанието да ми помогнеш. Открих проблема и направо ме е срам да призная - повреден извод /или както там се казва дупката, където се слага буксата/ на компютъра. След като включих тонколоните отпред се оправи. Сега имам друг проблем - микрофона на камерата е изключително слаб - едва се чува. Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2011 Report Share Публикувано Януари 26, 2011 Ами, завиши нивото на микрофона от звуковия панел на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Натали Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Е - до дупка е завишен...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Щом е завишен на максимум и е инсталиран актуален драйвер за уебкамерата, то не мисля, че може да се направи нещо повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Натали Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 И последен проблем за разрешаване /надявам се/, от къде да изтегля драйвер за това чудо:http://www.mega-device.com/web_cam_5mpx_vakum_1_Product_2676.html И май заради камерата ще се окаже че и микрофона е слаб..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Отвори Device Manager, двоен клик върху камерата -> Details. От падащото меню избери Device Instance Id, ако не е избрано, и препиши реда в по-долното поле тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост