Sir William Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 (Редактиран) Първо огледай програмата на официалния сайт. Виж как се работи с нея. Имай предвид, че е платена, но има пробна версия. В допълнение: на сайта softvisia.com или по форумите няма никакъв начин да търсиш нелицензирани версии на тази програма. Успех! Ух, съвсем забравих! Може да погледнеш и безплатната CamStudio. Tази програма може доста! Редактиран Септември 13, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Инсталнах я и си свързах видеото към кепчера,обаче не иска да ми дава звук от картината.На миналия ми плеър пак ми даваше така със звука?Пък и на програмите не ми дава звук? Kaкъв пакет кодеци имаш? Виж дали си настроил правилно програмата. Имаш ли инсталиран Windows Media Encoder 9? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tobyman Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Здравейте,Аз лично използвам следният метод http://www.dvd-guides.com/content/view/33/59/ и съм доволен от крайният резултат. Не е необходимо да сте експерти, просто следвайте инструкциите, резултатът е гарантиран.Трябва да кажа че използвах Firewire кабел, който директно включих към дъното на компа (за всички останали остава варианта да си купят карта с Firewire букса - 20-30лв.). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Не,нямам инсталиран Windows Media Encoder 9.Но сега ще погледна и CamStudio.Тази програма нещо немога да извадя картина на нея.Ще ми обесните ли как по-точно трябва да я наглася да ми излезе картината от кабелната и от видеото?Защото с iuVCR няма да мога да я подкарам!Ще бъда много благодарен ако ми помогнете!Имам и друг въпрос-неможе ли някак да се махне тая защита от комплекта Cyberlink срещу копиране?Т.е. да мога да си сваля видео касетките на компа чрез кепчъра ми . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Пробвай тогава DSaler или FLY2000TV. За FLY2000TV може да прегледаш тази тема. За DScaler - тази.Това са плеъри, с които може да гледаш телевизия от кабелната и да записваш. Може да пробваш дали ще работят с камерата. Първо виж Fly2000TV. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 С FLY2000TV ми показва че ни ми разпознава някакъв драйвер за Philips.И когато стартирам програмата ми се показва един син прозорец.Пусна да сканира не ми намира всички канали а и няма звук от каналите.Само на оригиналният ми плеър ми дава звук от кабелната?Знаеш ли от какво може да е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 За звука трябва да се бориш по-сериозно с програмата. Ето как:*Виж на Audio да е настроен модела на аудиокартата ти.*Като първоначалното сканиране за каналите виж коя е настройката за Аudio. Трябвва да е Pal B/G, Nicam B/G, може и B/G A2. В добавка: Лесна за настройки програма за ТВ тунери няма. Пак прегледай темите, които ти препоръчах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 А може ли някак да се махне тази защита от коплекта на Cyberlink? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Не съм сигурен че може. Защо държиш толкова на CyberLink PowerCinema? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Инсталирах си MediaPortal.Знаеш ли откъде се търсят каналите и радиостанциите?Защото не мога да я намеря тази опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Може ли да ми кажете дали може да компресирам това, което съм свалил от камерата на PC-то ? Формата е .mpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Компресията се прави още при сваляне на видеото.Зависи и от програмата,с която сваляш.А моят въпрос е как се търсят програми на MediaPortal? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Компресията се прави още при сваляне на видеото.Зависи и от програмата,с която сваляш.А моят въпрос е как се търсят програми на MediaPortal?Разгледай това -> http://www.team-mediaportal.com/articles/m...the_limits.htmlMy TV -> Search ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavkata Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Прегледах я,но като стартирам програмата и му дам ТВ ми излиза надпис Failed to start TV Unable to create graph.От какво може да е това?Преинсталирах даже и драйвера на видео картата,но пак неиска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Септември 28, 2007 Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Колко ви заема даден файл на хард диска ако сте го свалили от Мини ДВ което е 60мин. да кажем снимано ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост