Charmed Публикувано Януари 5, 2007 Report Share Публикувано Януари 5, 2007 Абе Нерото е тъпо да ви призная. Аз ползвам само Small CD-DVD write. Има я в http://www.download.bg и записва без проблеми (300-400Кбайта е и не е нужна инсталация, но е на Руски ), а и защо ви е Неро? То запис става и с Window-а даже. VCD-то е съставено просто от 2 папки: Video и Audio който просто записваш и толкова. ПП:DVD-lab studio също е добро и не само записва, но и прави DVD менюта, но има 30 дневен пробен период. Но не съм записвал с нея, а правих пробно копие на диска и с една програма симулирах DVD за да прегледам какво е станало. Други варианти колкото щеш. Не прочетох всичко, нооо... на DVD ли ще се гледа или Компютър с DVD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Януари 5, 2007 Report Share Публикувано Януари 5, 2007 Здравейте!Инсталирах програмата The Film Machine.Опитах се да направя едно ави в двд стъпка по стъпка.Накрая натиснах Make и започна да конвертира.Но до там където направи AC3 файла и ме изхвърли.Какъв е проблема?Имам място на харда - 30 GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 7, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2007 Ще се гледа на DVD player... Ще пробвам с изброените програми... Отново казвам, че проблема ми е със субтитрите... Понякога не се получава прикачването.. Благодаря за насърчаването на Danina А относно Здравейте!Инсталирах програмата The Film Machine.Опитах се да направя едно ави в двд стъпка по стъпка.Накрая натиснах Make и започна да конвертира.Но до там където направи AC3 файла и ме изхвърли.Какъв е проблема?Имам място на харда - 30 GB Ако си сменял имената на файловете... Обикновено тогава се получава този проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Януари 7, 2007 Report Share Публикувано Януари 7, 2007 По добра ли е от ConvertXtoDVD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 10, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2007 Ами не мога да кажа... Знам само, че когато правя DVD или VCD първо предвиждам на какъв DVD Player ще се гледа... Тогава правя няколко опита и гледам кои са наи - сполучливи... Доколкото ConvertX to DVD не съм я пробвал. Знам само, че скоростта на която се прави DVD-то е от голямо значение... Направих 2 DVD-та с The Film Machine на различна скорост... Едното на х8 скорост другото на х16 (DVD-тата бяха от най - добрите марки които ползвам). И какво се оказа. Това на х8 забиваше на моя плейър, защото скоростта му беше ниска. Същотот DVD не правеше абсолютно никакъв проблем на друг плейър. Като сложих това на х16, на моя плейър не заби нито един път, но точно обратното стана на другия плейър... Между другото тая емотиконка ме кефи страшно много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост