stanilabg Публикувано Януари 1, 2007 Report Share Публикувано Януари 1, 2007 След като ми изтека срока на trial version на Kaspersky Internet Security 6.0.1.411 си изтеглих нова, инсталирах я и рестартирах компа. След рестарта интернета не можеше да се отвори. Този проблем ми се е случвал и преди това, може би преди половин година. Решението тогава и сега беше да деинсталирам Касперски и да инсталирам една крекната версия на Nod 32( от Nod 32 не бях много доволен, не намираше вируси които Касперски откриваше). Каде може да бъде проблема? В евентуалното повторно теглене и инсталиране на пробната версия? Да не би сървъра да отчита, че веднъж е използвана и след това блокира интернета? Между другото не съм променял никакви настройки и на едната и на другата версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Януари 2, 2007 Report Share Публикувано Януари 2, 2007 Аз имах подобен проблем,след като го направих от незнание.И на мен ми изтече срока.Деинсталирах я и инсталнах нова версия на Касперски,но не стана нищо.Ако деинсталираш веднъж Касперски втори път неще да се инсталира.За това си слажих NOD 32.Може би защото не бях пречистил регистрите.Да ти кажа от NOD съм по доволен,поне си мълчи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 2, 2007 Report Share Публикувано Януари 2, 2007 Повечето програми, които имат временен период за ползване, записват в регистрите информация за това колко дена са изминали от ползването. При изтичане на този период, програмата спира да работи и дори при преинсталация отказва да работи, защото информацията в регистрите се запазва. Понякога дори и да се кракне програмата, тя продължава да не иска да работи по същата причина. Все пак мога да ти помогна само до тук, т.е. само с обяснение, защото още при създаването на сайта и форума не исках да се публикуват кракове, серийни номера и други. Благодаря ви за разбирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост