Jump to content

Проблем с разминаване на звук и картина

Препоръчан пост

и при мене се получава същото при опит да видя картинките....

а препоръчаната програма ще я пробвам веднага след като се прибера от работа и дано този път всичко да е о.к. че ми писна.

Сподели другаде

Привет! Незнам защо- веднъж се получава номера с картинките, веднъж не.

Ето ги:

http://img132.imageshack.us/img132/7796/2jk5.jpg

http://img157.imageshack.us/img157/9792/3az2.jpg

Работя по още един вариант, но все още не съм постигнала успех. Ще пиша, ако стане!

natyre, с програмата, която Pantockrator препоръча- ще стане 100%. Изпробвах го и работи.

Сподели другаде

ХЕЙ,ХОРА благодаря :peace:

използвах vdub-mp3-freeze без да пипам нищо.разделих филма все едно си ползвам virtual dub и всичко се получи идеално!

БЛАГОДАРЯ на DANINA това че въобще ми обърна внимание и се зае да търси разрешение на проблема ми!!! :thumbsup:

БЛАГОДАРЯ и на PANTOCKRATOR за точното попадение при избор на програма!!! :bravo:

добре че има такива хора като вас!!!

и преди да ви пожелая весело посрещане на новата година ще помоля само за още мъничко помощ....дайте ми идея как да разделя субтитрите за този филм :blush:

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!!!

Сподели другаде

ХЕЙ,ХОРА благодаря :peace:

използвах vdub-mp3-freeze без да пипам нищо.разделих филма все едно си ползвам virtual dub и всичко се получи идеално!

БЛАГОДАРЯ на DANINA това че въобще ми обърна внимание и се зае да търси разрешение на проблема ми!!! :thumbsup:

БЛАГОДАРЯ и на PANTOCKRATOR за точното попадение при избор на програма!!! :bravo:

добре че има такива хора като вас!!!

и преди да ви пожелая весело посрещане на новата година ще помоля само за още мъничко помощ....дайте ми идея как да разделя субтитрите за този филм :blush:

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!!!

Много се радвам, че си решил проблема. Браво!

Сега за разделянето на субтитрите- виж това ръководство:

Тук!

То е за обединяване на субтитри, но мисля, че лесно ще схванеш логиката с разделянето. Спазвай основните неща и ще се получи. Много важно е да ти съвпадат битрейдите на авито и субовете. Дано да нямаш разминаване, макар че и да имаш, има решение. Даже в ръководството съм дала варианти за уеднаквяване. Не е толкова трудно, колкото изглежда.

Успех и ако има проблеми пиши! Мисля, че ще се справиш без проблем! :thumbsup:

Сподели другаде

http://i.data.bg/06/07/27/38332.jpgнаправих си супер новогодишен подарък-вече си имам IM GOING TO TELL YOU A SECRET на сд-та.случайно попаднах на предложената от тебе програма и веднага седнах да я пробвам.нали при мене нищо не трябва да е лесно при втората част на филма се получи разминаване на субтитрите.за съжаление не бях прочел поста ти още и доста се узорих докато направя синхрона.като прчетох напътствията то не било толкова трудно,но аз май постигнах успех по-някакъв друг и съвсем случаен начин които убий ме но не бих могъл да обясня....важно е че накрая всичко се получи,та даже с AVI SUB успях да вградя субтитрите във филма за да мога да го гледам и на двд-плейъра си.

отново благодаря за помоща и ви пожелавам една ама наистина страхотна и успешна по всички фронтове година!!! :peace:

Сподели другаде