Jump to content

Как да запиша mdf u mds файлове с Nero 6

Препоръчан пост

Привет!

Не се притеснявай! Никой не се е родил научен! Аз лично, колкото повече неща научавам, толкова повече се убеждавам, че нищо не знам.

Сега на въпроса ти- предполагам, че щом става дума за запис на игра, най вероятно тя е имидж файл и затова искаш да я записваш на DVD диск. Размерът сигурно е голям. Няма проблем да го направиш например с NERO.

Можеш да видиш информация за това- що е виртуално устройство и имидж файл:

Тук!

И ръководства за работа с виртуални устрлоиства :

Тук!

Успех!

Ако има проблеми пиши!

ПС: Ако все пак играта е в друг формат- пиши какъв е, за да помогнем! Аз просто изходих от това, че повечето игри са iso, bin, cue и т.н.

А ето и как можеш да запишеш играта, ако е имидж файл:

Тук!

Сподели другаде

Това са имидж файлове, но за жалост няма да можеш да ги запишеш по начина описан за Неро, тъй като Неро поддържа запис на bin, cue и nrg файлове.

В този случай виж ръководствата за работа с виртуални устройства и запиши играта чрез тях. Alcohol 120% поддържа тази опция за запис и mds файлове. Програмата си има съветник за запис и е на български. Надявам се да се справиш. Ако има проблеми, пиши. :thumbsup:

Сподели другаде

Е, Весо нищо не съм направила.

fergi, ако имаш проблем със записа пиши, да помагаме.

fergi , хубаво си направил, че си променил заглавието на темата, защото така е по- ясно/ като споменаваш вида на файловете/, отколкото само DVD както беше. Мисля, че така има много по- голям шанс да се включат и други в дискусията. Поздрави и пиши за развоя на събитията!

Сподели другаде

1Нямам Alkohol дайте ми линк! :crazy1:

2 не промених темата аз!

3 Я ми обяснете по подробно щот не разбрах!а ЗА ТЕМА ПРОСТО искам да ми кажете за настройките на нерото!Как да го настроя да записва!Защото когато поставя дивиди дъскът и тръгна да записвам то ми вика че няма диск във сидито! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :freezing: :freezing: :help: :help: :help:

Сподели другаде

1Нямам Alkohol дайте ми линк! :crazy1:

Alcohol 120% 1.9.6.4719

3 Я ми обяснете по подробно щот не разбрах!а ЗА ТЕМА ПРОСТО искам да ми кажете за настройките на нерото!Как да го настроя да записва!Защото когато поставя дивиди дъскът и тръгна да записвам то ми вика че няма диск във сидито! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :freezing: :freezing: :help: :help: :help:

На Nero не му трябват специални настройки. Да не си избрал за записващ устройство Image Recorder? Ако си избрал правилното и не иска да записва, дай малко повече информация относно проблема ти - с коя версия на Nero си, каква записвачка, какъв диск като марка записваш и т.н.

Сподели другаде