fergi_ Публикувано Декември 29, 2006 Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Да по заглавието се разбира че не мога да записвам дивиди дискове помогнете!Просто искам да запиша една игра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 29, 2006 Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Привет!Не се притеснявай! Никой не се е родил научен! Аз лично, колкото повече неща научавам, толкова повече се убеждавам, че нищо не знам.Сега на въпроса ти- предполагам, че щом става дума за запис на игра, най вероятно тя е имидж файл и затова искаш да я записваш на DVD диск. Размерът сигурно е голям. Няма проблем да го направиш например с NERO. Можеш да видиш информация за това- що е виртуално устройство и имидж файл:Тук!И ръководства за работа с виртуални устрлоиства :Тук!Успех!Ако има проблеми пиши!ПС: Ако все пак играта е в друг формат- пиши какъв е, за да помогнем! Аз просто изходих от това, че повечето игри са iso, bin, cue и т.н. А ето и как можеш да запишеш играта, ако е имидж файл:Тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fergi_ Публикувано Декември 29, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Моите файлове са mdf u mds! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 29, 2006 Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Това са имидж файлове, но за жалост няма да можеш да ги запишеш по начина описан за Неро, тъй като Неро поддържа запис на bin, cue и nrg файлове. В този случай виж ръководствата за работа с виртуални устройства и запиши играта чрез тях. Alcohol 120% поддържа тази опция за запис и mds файлове. Програмата си има съветник за запис и е на български. Надявам се да се справиш. Ако има проблеми, пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 29, 2006 Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Както винаги Дани е на ниво Браво за бързите и точни отговори !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 29, 2006 Report Share Публикувано Декември 29, 2006 Е, Весо нищо не съм направила. fergi, ако имаш проблем със записа пиши, да помагаме. fergi , хубаво си направил, че си променил заглавието на темата, защото така е по- ясно/ като споменаваш вида на файловете/, отколкото само DVD както беше. Мисля, че така има много по- голям шанс да се включат и други в дискусията. Поздрави и пиши за развоя на събитията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fergi_ Публикувано Декември 30, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2006 1Нямам Alkohol дайте ми линк! 2 не промених темата аз!3 Я ми обяснете по подробно щот не разбрах!а ЗА ТЕМА ПРОСТО искам да ми кажете за настройките на нерото!Как да го настроя да записва!Защото когато поставя дивиди дъскът и тръгна да записвам то ми вика че няма диск във сидито! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2006 Report Share Публикувано Декември 30, 2006 1Нямам Alkohol дайте ми линк! Alcohol 120% 1.9.6.4719 3 Я ми обяснете по подробно щот не разбрах!а ЗА ТЕМА ПРОСТО искам да ми кажете за настройките на нерото!Как да го настроя да записва!Защото когато поставя дивиди дъскът и тръгна да записвам то ми вика че няма диск във сидито! На Nero не му трябват специални настройки. Да не си избрал за записващ устройство Image Recorder? Ако си избрал правилното и не иска да записва, дай малко повече информация относно проблема ти - с коя версия на Nero си, каква записвачка, какъв диск като марка записваш и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 30, 2006 Report Share Публикувано Декември 30, 2006 Аз да попитам - задължително ли искаш да запишеш диска с Nero? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост